Clip făcut de prieteni în memoria militarului botoșănean mort într-o sală de sport-VIDEO

Clip făcut de prieteni în memoria militarului botoșănean mort într-o sală de sport-VIDEO

   Captura Youtube

Vestea morții militarului botoșănean într-o sală de sport, la doar 32 de ani, i-a șocat pe toți cei care l-au cunoscut. Avea toată viața înainte, o carieră militară, iar acasă îl așteptau o soție și un copil mic. 

Un prieten al lui Valentin Căeru - tânărul care a murit, vineri dimineață, în timp ce făcea sport în sala Gold Gym, din incinta Tratoria-, a făcut în memoria acestuia un clip cu fotografii, pe care l-a postat pe Youtube cu mesajul "Pentru cel care a plecat mult prea repede dintre noi. Dumnezeu să te odihnească!".

"Offf, mai omule bun! Nedreapta-i soarta cateodata! Dumnezeu sa ne ierte ca nu putem intelege si sa te odihneasca intr-o lume mai buna! ", este mesajul lăsat de un alt prieten al militarului.

Valentin Căeru se antrena la sală când a căzut ca secerat din picioare. Nu și-a mai revenit și a fost chemată ambulanța. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru tânăr. Se pare că acesta a suferit un accident vascular, dar medicii legiști vor stabili cu exactiate cauza decesului după efectuarea necropsiei. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1011

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
297

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
255

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...