Ciolos: Romania este dupa chipul si asemanarea noastra

"Romania este dupa chipul si asemanarea noastra. Daca ne-o dorim mai buna, mai prospera, mai curata, mai respectata, va urez tuturor sa aveti incredere ca putem, fiecare dintre noi si toti impreuna, sa fim astfel", scrie pe pagina sa de Facebook premierul Dacian Ciolos.

Ciolos: Romania este dupa chipul si asemanarea noastra

"Maine anul se innoieste si tragem brazda adanca pentru un an 2017 prosper si bun.

Doresc romanilor de pretutindeni, doresc fiecaruia dintre noi, mai mult zambet, mai multe bucurii, mai multa incredere si forta de a recunoaste ca prosperitatea ne implineste atunci cand este construita cu onestitate si munca cinstita, ca schimbarea care ne face mai buni vine din convingere si ca numai impreuna putem implini sentimentul de acasa.

Romania este dupa chipul si asemanarea noastra. Daca ne-o dorim mai buna, mai prospera, mai curata, mai respectata, va urez tuturor sa aveti incredere ca putem, fiecare dintre noi si toti impreuna, sa fim astfel.

La Multi Ani cu sanatate si dragoste in mijlocul familiei si alaturi de cei dragi!", mai noteaza Ciolos in mesajul de Anul Nou.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...