Cioban trimis în faţa judecătorilor după ce şi-a bătut joc de două vecine

Cioban trimis în faţa judecătorilor după ce şi-a bătut joc de două vecine
Viol, tentativă de viol, violare de domiciliu: pentru toate aceste infracţiuni va fi judecat un tânăr din Broscăuţi, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a făcut ravagii pe unde a trecut.

S-a întâmplat în noaptea de 22 iunie, când Ovidiu Ionel Ş., un cioban din Broscăuţi, a plecat la vânătoare de victime. S-a oprit la casa unei văduve de 57 de ani. Fără mari eforturi, a pătruns în curte şi apoi în casă, acolo unde a lovit-o şi a încercat s-o imobilizeze. În faţa ripostei femeii, care deşi lovită, nu a cedat violenţelor individului, acesta a dispărut în noapte. A luat apoi la ţintă casa unei alte femei, de 49 de ani, căsătorită la rândul ei cu un cioban despre care ştia că rămâne în timpul nopţii la stână.

După acelaşi scenariu, a pătruns în curte şi a încercat să forţeze uşa de intrare în casă. Speriată de zgomote, femeia i-a ieşit în întâmpinare, moment în care individul a lovit-o în repetate rânduri, a trântit-o în faţa casei în iarbă şi a violat-o. Imediat după comiterea faptei, Ovidiu Ionel Ş. a plecat din curtea femeii. Aceasta şi-a sunat soţul care a alertat poliţiştii din comună. În scurt timp, individul a fost identificat şi reţinut.

Când se ocupau de documentaţiile aferente, poliţiştii s-au trezit la post şi cu văduva atacată anterior, care le-a spus prin ce a trecut, astfel că lucrarea penală pentru viol a fost completată şi cu violare de domiciliu şi tentativă de viol. Ciobanul a fost prezentat apoi unei instanţe a Judecătoriei Dorohoi, care a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile, mandatul fiind prelungit ulterior. Cu câteva zile înainte de expirarea celui de-al doilea mandat, procurorii dorohoieni au dispus trimiterea în judecată a individului pentru săvârşirea celor trei infracţiuni, una dintre cele două victime constituindu-se parte civilă în dosar.

Trebuie spus însă că Ovidiu Ionel Ş. este o mai veche cunoştinţă a magistraţilor, în trecut fiind condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În plus, anul trecut procurorii dorohoieni au obţinut de la instanţă redeschiderea urmăririi penale pentru furt şi loviri şi alte violenţe, faptă comisă în urmă cu mai mulţi ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Buna Vestire, cea mai importană veste din istorie - VIDEO

astăzi, 23:20
68

Sarbatoarea Buna Vestire este praznuita pe 25 martie. Buna Vestire inseamna veste buna, anume instiintarea Maicii Domnului de catre Arhanghelul Gavriil, ca Dumnezeu a ales-o ca Fiul Sau sa se intrupez...

Duminica se incalzeste si iese soarele, dar in continuare este foarte frig

astăzi, 21:09
157

Ninsorile s-au oprit, iar in multe locuri din tara a iesit soarele, sambata, insa temperaturile se mentin in continuare foarte scazute, chiar si sub pragul inghetului. Meteorologii anunta ca termometr...

VIDEO - El este românul la care se uită toată Italia: "În România am curățat zăpada în chiloți când era și mai ger!"

astăzi, 19:28
405

Un român care lucrează în Italia la un refugiu alpin din provincia Lecco a făcut un adevărat mini-show ieșind să curețe zăpada la -10 grade Celsius, purtând doar chiloții de pe el. Prestaț...