Cioban trimis în faţa judecătorilor după ce şi-a bătut joc de două vecine

Cioban trimis în faţa judecătorilor după ce şi-a bătut joc de două vecine
Viol, tentativă de viol, violare de domiciliu: pentru toate aceste infracţiuni va fi judecat un tânăr din Broscăuţi, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a făcut ravagii pe unde a trecut.

S-a întâmplat în noaptea de 22 iunie, când Ovidiu Ionel Ş., un cioban din Broscăuţi, a plecat la vânătoare de victime. S-a oprit la casa unei văduve de 57 de ani. Fără mari eforturi, a pătruns în curte şi apoi în casă, acolo unde a lovit-o şi a încercat s-o imobilizeze. În faţa ripostei femeii, care deşi lovită, nu a cedat violenţelor individului, acesta a dispărut în noapte. A luat apoi la ţintă casa unei alte femei, de 49 de ani, căsătorită la rândul ei cu un cioban despre care ştia că rămâne în timpul nopţii la stână.

După acelaşi scenariu, a pătruns în curte şi a încercat să forţeze uşa de intrare în casă. Speriată de zgomote, femeia i-a ieşit în întâmpinare, moment în care individul a lovit-o în repetate rânduri, a trântit-o în faţa casei în iarbă şi a violat-o. Imediat după comiterea faptei, Ovidiu Ionel Ş. a plecat din curtea femeii. Aceasta şi-a sunat soţul care a alertat poliţiştii din comună. În scurt timp, individul a fost identificat şi reţinut.

Când se ocupau de documentaţiile aferente, poliţiştii s-au trezit la post şi cu văduva atacată anterior, care le-a spus prin ce a trecut, astfel că lucrarea penală pentru viol a fost completată şi cu violare de domiciliu şi tentativă de viol. Ciobanul a fost prezentat apoi unei instanţe a Judecătoriei Dorohoi, care a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile, mandatul fiind prelungit ulterior. Cu câteva zile înainte de expirarea celui de-al doilea mandat, procurorii dorohoieni au dispus trimiterea în judecată a individului pentru săvârşirea celor trei infracţiuni, una dintre cele două victime constituindu-se parte civilă în dosar.

Trebuie spus însă că Ovidiu Ionel Ş. este o mai veche cunoştinţă a magistraţilor, în trecut fiind condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În plus, anul trecut procurorii dorohoieni au obţinut de la instanţă redeschiderea urmăririi penale pentru furt şi loviri şi alte violenţe, faptă comisă în urmă cu mai mulţi ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

COMUNICAT - Huncă: "PSD ia măsuri concrete pentru elevi și studenți"

astăzi, 09:25
42

Parlamentarul PSD Mihaela Huncă a anunțat că în cadrul Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport din Camera Deputaților s-a adoptat proiectul de lege al Guvern...

Cadru didactic de la un liceu botoşănean trimis la Iaşi, după ce s-a lovit la cap de treptele din unitate!

astăzi, 08:20
1154

Un cadru didactic de la Liceul de Artă “Ştefan Luchian”, din municipiul Botoşani, a fost transferat, miercuri, la o clinică din Iaşi, după ce s-a lovit la cap în timp ce se afl...

În pericol de a-şi pierde ochiul după ce s-a tăiat cu flexul!

astăzi, 08:07
343

Un tânăr din Botoşani este în pericol de a-şi pierde un ochi după ce a suferit un cumplit accident în timp ce încerca să taie o bucată de tablă cu ajutorul unui flex....