Cioban trimis în faţa judecătorilor după ce şi-a bătut joc de două vecine

Cioban trimis în faţa judecătorilor după ce şi-a bătut joc de două vecine
Viol, tentativă de viol, violare de domiciliu: pentru toate aceste infracţiuni va fi judecat un tânăr din Broscăuţi, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a făcut ravagii pe unde a trecut.

S-a întâmplat în noaptea de 22 iunie, când Ovidiu Ionel Ş., un cioban din Broscăuţi, a plecat la vânătoare de victime. S-a oprit la casa unei văduve de 57 de ani. Fără mari eforturi, a pătruns în curte şi apoi în casă, acolo unde a lovit-o şi a încercat s-o imobilizeze. În faţa ripostei femeii, care deşi lovită, nu a cedat violenţelor individului, acesta a dispărut în noapte. A luat apoi la ţintă casa unei alte femei, de 49 de ani, căsătorită la rândul ei cu un cioban despre care ştia că rămâne în timpul nopţii la stână.

După acelaşi scenariu, a pătruns în curte şi a încercat să forţeze uşa de intrare în casă. Speriată de zgomote, femeia i-a ieşit în întâmpinare, moment în care individul a lovit-o în repetate rânduri, a trântit-o în faţa casei în iarbă şi a violat-o. Imediat după comiterea faptei, Ovidiu Ionel Ş. a plecat din curtea femeii. Aceasta şi-a sunat soţul care a alertat poliţiştii din comună. În scurt timp, individul a fost identificat şi reţinut.

Când se ocupau de documentaţiile aferente, poliţiştii s-au trezit la post şi cu văduva atacată anterior, care le-a spus prin ce a trecut, astfel că lucrarea penală pentru viol a fost completată şi cu violare de domiciliu şi tentativă de viol. Ciobanul a fost prezentat apoi unei instanţe a Judecătoriei Dorohoi, care a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile, mandatul fiind prelungit ulterior. Cu câteva zile înainte de expirarea celui de-al doilea mandat, procurorii dorohoieni au dispus trimiterea în judecată a individului pentru săvârşirea celor trei infracţiuni, una dintre cele două victime constituindu-se parte civilă în dosar.

Trebuie spus însă că Ovidiu Ionel Ş. este o mai veche cunoştinţă a magistraţilor, în trecut fiind condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În plus, anul trecut procurorii dorohoieni au obţinut de la instanţă redeschiderea urmăririi penale pentru furt şi loviri şi alte violenţe, faptă comisă în urmă cu mai mulţi ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Joi, 23 Noiembrie 2017
1175

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

Joi, 23 Noiembrie 2017
387

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

Joi, 23 Noiembrie 2017
296

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...