Cioban trimis în faţa judecătorilor după ce şi-a bătut joc de două vecine

Cioban trimis în faţa judecătorilor după ce şi-a bătut joc de două vecine
Viol, tentativă de viol, violare de domiciliu: pentru toate aceste infracţiuni va fi judecat un tânăr din Broscăuţi, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a făcut ravagii pe unde a trecut.

S-a întâmplat în noaptea de 22 iunie, când Ovidiu Ionel Ş., un cioban din Broscăuţi, a plecat la vânătoare de victime. S-a oprit la casa unei văduve de 57 de ani. Fără mari eforturi, a pătruns în curte şi apoi în casă, acolo unde a lovit-o şi a încercat s-o imobilizeze. În faţa ripostei femeii, care deşi lovită, nu a cedat violenţelor individului, acesta a dispărut în noapte. A luat apoi la ţintă casa unei alte femei, de 49 de ani, căsătorită la rândul ei cu un cioban despre care ştia că rămâne în timpul nopţii la stână.

După acelaşi scenariu, a pătruns în curte şi a încercat să forţeze uşa de intrare în casă. Speriată de zgomote, femeia i-a ieşit în întâmpinare, moment în care individul a lovit-o în repetate rânduri, a trântit-o în faţa casei în iarbă şi a violat-o. Imediat după comiterea faptei, Ovidiu Ionel Ş. a plecat din curtea femeii. Aceasta şi-a sunat soţul care a alertat poliţiştii din comună. În scurt timp, individul a fost identificat şi reţinut.

Când se ocupau de documentaţiile aferente, poliţiştii s-au trezit la post şi cu văduva atacată anterior, care le-a spus prin ce a trecut, astfel că lucrarea penală pentru viol a fost completată şi cu violare de domiciliu şi tentativă de viol. Ciobanul a fost prezentat apoi unei instanţe a Judecătoriei Dorohoi, care a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile, mandatul fiind prelungit ulterior. Cu câteva zile înainte de expirarea celui de-al doilea mandat, procurorii dorohoieni au dispus trimiterea în judecată a individului pentru săvârşirea celor trei infracţiuni, una dintre cele două victime constituindu-se parte civilă în dosar.

Trebuie spus însă că Ovidiu Ionel Ş. este o mai veche cunoştinţă a magistraţilor, în trecut fiind condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În plus, anul trecut procurorii dorohoieni au obţinut de la instanţă redeschiderea urmăririi penale pentru furt şi loviri şi alte violenţe, faptă comisă în urmă cu mai mulţi ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fără Dumnezeu: Prins de jandarmi, cu cadelniţa sub geacă!

astăzi, 13:41
20

Primul a fost umflătura de sub geacă, pe care încerca să o ascundă vederii oamenilor legii, iar cel de-al doilea motiv a fost comportamentul ezitant al acestuia în momentul observ...

Fiscul botoşănea organizează întâlniri cu contribuabilii şi în 2018

astăzi, 13:32
18

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Botoșani organizează in data de 30 ianuarie 2018, ora 10.00, la sediul instituţiei din Botoşani, str. Piaţa Revoluţiei nr. 5, etaj 3, camera 313,...

FC Botoşani va primi şi anul acesta bani de la Consiliul Judeţean

astăzi, 13:28
36

Consiliul Judeţean Botoşani va susţine financiar şi în acest an proiectele ONG-urilor din domeniul cultural şi sportiv. Finanţările ce vor fi acordate sunt nerambursabile, suma prinsă &i...