Cheia Sol aduce "Poveşti la gura sobei"!

Cheia Sol aduce "Poveşti la gura sobei"!
"Poveşti la gura sobei, topind în iarna grea/ Zăpada de pe inimi, tristeţea mea şi-a ta"... Așa cântau cândva legendarii trupei Semnal M, pe versurile regretatului poet George Țărnea. Povești de iarnă cu clopoței și brad împodobit, cu daruri, cu colinde, cu foc trosnind în sobă și moș Crăciun de departe venind vă vor lăsa în suflet, la rândul lor, și copiii din grupul Cheia Sol.   

O punte peste timpul muzical creat în ani de muncă și talent aici, la Botoșani, va fi spectacolul caritabil pe care membrii grupului coordonat de Oana Pușcașu  l-au pregătit spre a-l aduce publicului, duminica, 20 decembrie, de la ora 18.00, la Casa Tineretului.

Revelația trezita de glasurile noi ale cunoscutului grup muzical ( Alexandra Cojocariu, Diana Subran, Mara Penciuc, Elena si Georgiana Gradinariu, Ioana Balan, Sofia si Eva Maria Turcanu, Alesia Pantoc, Mariuca Stan- Muraru, Bianca Apetrei, Anysia Ivasciuc), emoția cântecului interpretat de cei mai vechi, cunoscuți deja pentru evoluția lor de-a lungul anilor –(Lucia Luca, Andreea Rotariu, Alexandra Puscasu, Diana Mic, Ayleen Ivasciuc, Patricia Sovan, Anamaria Apetrei, Georgiana Zbant, Andreea Albu, Cezara Noroc, Larisa Ailoaie, Andreea Prisacariu, Tudor Moldovanu, AnaLheea Arcalianu, Oana Tabultoc, finalista Next Star, Amalia Hrom, Costinel Balan si Miruna Buza, finalista X Factor) si carisma actorului Marius Rusu sunt elementele care compun întregul spectacol intitulat "Povești la gura sobei".

Veți fi martorii unor povești muzicale care vă vor duce în atmosfera caldă a frumoaselor sărbători, deschizând sufletul spre lumina Crăciunului.

Din întreaga poveste nu va lipsi Moș Crăciun cu care copiii din  grupul Cheia Sol se întânesc în fiecare an pentru că au fost cuminți, au cântat frumos, au obținut premii la numeroase festivaluri și note mari la școală, i-au ascultat pe părinți și mai ales pentru că au adus frumusețe  în sufletele oamenilor prin cântecele și glasurile lor.

Duminică, 20 decembrie, de la ora 18.00, va fi o nouă probă a talentului lor pe scena Casei tineretului! Intrarea se face pe bază de zâmbet și suflet frumos.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
779

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
247

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
209

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...