Cercetat penal dupa ce a dat iama la vin!

Cercetat penal dupa ce a dat iama la vin!
Alcoolic patimas sau hot de meserie? Un tanar de 21 de ani a dat iama intr-o gospodarie, de unde a furat 20 de litri de vin.

Pentru ca a fost surprins de un vecin, hotul a devenit agresiv, pentru a-si pastra vinul furat. Acum, tanarul T. Florin, din satul Victoria, comuna Hlipiceni, judetul Botosani, este cercetat penal, fiind invinuit sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie.

In seara zilei de 19 iulie, T. Florin a patruns intr-o anexa a locuintei lui L. Catalin, de unde a sustras circa 20 litri de vin, fiind surprins de un vecin pe care l-a bruscat pentru a-si pastra bunurile sustrase.

Pentru a asigura buna desfasurare a procesului penal si pentru impiedicarea sustragerii invinuitului de la urmarirea penala, s-a dispus prin ordonanta masura retinerii pe o perioada de 24 de ore, in arestul I.P.J. Botosani, dosarul fiind inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani cu propunere de punere in miscare a actiunii penale si arestare preventiva, se arata in comunicatul IPJ Botosani.

Parchetul de pe langa Judecatoria Botosani a respins propunerea de arestare preventiva si a dispus prin ordonanta masura obligarii de a nu parasi localitatea pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 21 iulie 2009.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
13

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
12

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
69

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...