Cercetat de politie pentru ca a trecut cu roata masinii peste piciorul unei femei!

Cercetat de politie pentru ca a trecut cu roata masinii peste piciorul unei femei!
Un accident aparent minor i-a creat probleme majore unui conducator auto, dupa ce acesta a trecut cu roata autoturismului peste piciorul unei batrane care tocmai cobora din masina.

Pentru ca nu a declarat accidentul, soferul este acum cercetat pentru vatamare corporala din culpa si parasire a locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie.

In cursul zilei de duminica, in jurul orei 17.20, in timp ce I. Constantin, de 33 de ani, din municipiul Botosani, posesor al permisului de conducere categoria B din anul 2008, conducea o autoutilitara pe str. I.C. Bratianu din municipiul Botosani, nu s-a asigurat la plecarea de pe loc, portiera dreapta spate fiind inca deschisa, imprejurare in care a trecut cu roata dreapta spate a autoutilitarei peste piciorul stang al victimei V. Viorica, de 75 de ani, din municipiul Botosani, care cobora din vehicul.

 "Desi in urma accidentului victima a suferit leziuni, conducatorul auto nu a sesizat organele de politie si a transportat victima la domiciliul acesteia. La scurt timp victima s-a prezentat la Spitalul Judetean Botosani unde a fost internata. Constatandu-se ca prezinta leziuni produse prin accident rutier, au fost sesizate si organele de politie", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Cercetarile declansate de catre politisti au condus la identificarea cu operativitate a conducatorului auto in jurul orei 18.20, pe strada Pacea din municipiul Botosani. Cu ocazia testarii cu aparatul etilotest s-a stabilit ca nu se afla sub influenta alcoolului.

"Primele cercetari efectuate in cauza au stabilit ca accidentul s-a produs din culpa exclusiva a conducatorului auto, care nu s-a asigurat corespunzator la plecarea de pe loc. Cu ocazia audierii,acesta a recunoscut comiterea faptei, motivand ca victima ar fi refuzat sa fie transportata la spital, iar la cererea acesteia a transportat-o la domiciliu. Cu toate acestea, conducatorul auto nu a revenit la locul accidentului si nici nu a sesizat organele de politie", a adaugat Manuela Ieremie.

Fata de conducatorul auto se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasire a locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
47

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
1877

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
182

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...