Centrul de activități educative-afterschool ODISEEA

Centrul de activități educative-afterschool ODISEEA

 Afterschool Odiseea  

Centrul de activități educative-afterschool ODISEEA, situat în B-dul Mihai Eminescu nr. 19 (peste drum de Spitalul de copii), își va deschide porțile pentru copii și tineri în această toamnă, pe 1 octombrie, punând la dispoziția elevilor și părinților un set complex de pachete de activități suport pentru educație și extrașcolare.

            Astfel, oferta Centrului de activități educative ODISEEA pentru anul școlar 2017-2018 este următoarea:

            Pachetul A. AFTER SCHOOL (nivel primar), cu program de la 12.00 la 16.00, cu posibilitate de prelungire, cuprinzând: masa în sistem catering (la cererea părinților) sau pachet de acasă, asistentă și consiliere în rezolvarea temelor pentru acasă, activități recreative (art&craft, audiții, videoproiecții).                                       

            Pachetul B. AFTER SCHOOL (nivel gimnazial), program de la 14.00 la 18.00, cu următoarele activițăți: masa în sistem catering (la cererea părinților) sau pachet de acasă, asistență și consiliere în rezolvarea temelor pentru acasă la limba și literatura română și matematică, activități recreative.                             

            Pachetul C. Realizarea PROIECTELOR ȘI PORTOFOLIILOR ȘCOLARE LA ORICE DISCIPLINĂ - asistentă și consiliere, cu acces la calculator, internet și imprimantă - zilnic, 16.00-19.00.

            Pachetul D. MEDITAȚII DE GRUP PENTRU EXAMENE: admiterea în clasa a V-a, examenele naționale la sfârșitul clasei a VIII-a, bacalaureat, admitere la facultăți (program flexibil).         

            Pachetul E.

CURSURI DE LIMBI STRĂINE (engleza, germană), orice nivel, pentru prescolari, scolari, tineri si adulți.

CURS DE CHITARĂ pentru copii și tineri.

CURS DE PICTURĂ pentru copii, tineri și adulți (pictură decorativă, pictură pe sticlă, icoană pe sticlă, icoană pe lemn).

CURS DE SCRIERE CREATIVĂ (tehnici de scriere creativă), pentru copii și tineri.

            Pachetul F.  ACTIVITĂȚI DE WEEK-END ȘI DE VACANȚĂ: excursii, , tabere, expoziții, activități tematice, activități de voluntariat.

            Centrul ODISEEA își desfășoară activitățile într-un spatiu adecvat pentru teme, proiecte, portofolii, care permite deopotrivă activităţi profesionale – a învăţa, a face lecţiile, dar şi un spaţiu unde copiii se simt bine,  citesc, fac activităţi de club. 

            În cadrul afterschool-ului, supravegherea va fi asigurată de către personal competent, matur, cu experiență de profesor si de părinte. Se va acorda atenție în primul rând temelor pentru acasă, dar se oferă și posibilitatea de a participa la activități comunicative, filme, joc, muzică și creativitate, prin cursurile de limbi străine, scriere creativă, chitară și pictură.  

            Cursurile vor fi susținute de cadre didactice de prestigiu din Botoșani, după un program zilnic adaptat la nevoile fiecărui elev, menținând flexibilitatea și ținând seama de nivelul de vârstă al fiecărui copil.

            Centrul de activități educative ODISEEA este locul care vă oferă o atmosferă entuziastă, creativitate, teme rezolvate, cluburi pentru activităţi nonformale, astfel încât, seara, să aveți timp numai de relaxare, petrecut în familie! 
INFORMAȚII SUPLIMENTARE ȘI ÎNSCRIERI:
TEL. 0747 127 179/0752 030 932
MAIL: odiseea_contact@yahoo.com
WEB: https://odiseeasite.wordpress.com
FACEBOOK: centrul odiseea

(P).