Cele trei minore violate, după ce erau drogate, consiliate psihologic

Cele trei minore violate, după ce erau drogate, consiliate psihologic

 Felicia Mihai  

Cazul celor trei minore cu vârsta de 16 și 17 ani care au fost violate de un botoșănean de 41 de ani, fiind lipsite de libertate și obligate să consume etnobotanice, a ajuns și în atenția reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. De asemenea, și cea de-a patra victimă, de 24 de ani, va avea nevoie de ajutorul unui psiholog. 

Cele trei fete au fost incluse deja într-un program de consiliere psihologică și cu ajutorul specialiștilor vor încerca să treacă pentru traumele suferite.

“În urma evaluării psihologice a celor trei minore s-a constatat prezența șocului postraumatic. Încă de sptămâna trecută, ele au fost incluse într-un program de consiliere psihologică, s-a discutat și cu familiile și au fost de acord. Cu ajutorul ședințelor de consiliere minorele vor fi ajutate să depășească traumele", a spus Felicia Mihai, directorul Complexului de Servicii Comunitare Destinate Protecției Copilului.

Cel care le-a terorizat pe cele trei minore, dar și pe o tânără de 24 de ani, care de asemenea a fost violată și drogată, a ajuns în spatele gratiilor, în arest preventiv.

Marcel Purav este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani pentru săvârşirea a patru infracţiuni de viol şi trei infracţiuni de lipsire de libertate.

În perioada 18.01. - 23.02.2013, inculpatul a întreţinut raporturi sexuale cu patru părţi vătămate, din care trei minore, prin constrângere psihică şi fizică, obligându-le la consumuri de substanţe cu impact major asupra conştientizării actelor efectuate şi lipsindu-le de libertate.

Bărbatul a fost reţinut pe timp de 24 de ore şi apoi prezentat Judecătoriei Botoşani cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis cererea procurorului şi a dispus arestarea preventivă pe timp de 28 de zile.

Potrivit anchetatorilor, individul îşi alegea victimele din baruri şi cluburi şi, după ce le propunea întâlniri, le conducea în apartamentul său de pe Strada Vârnav, unde le viola.

Pentru a nu lăsa urme de agresiune pe victime, le determina să întreţină raporturi sexuale terorizându-le.

El a mai fost închis și în trecut pentru fapte de acelaşi gen.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
31

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
400

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
234

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...