Cel mai tare din parcare: Beat criţă, s-a dat în spectacol în miez de noapte!

Cel mai tare din parcare: Beat criţă, s-a dat în spectacol în miez de noapte!
Distracţia din parcare, în miez de noapte, l-a lăsat fără permis auto. Botoşăneanul, care avea 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-a înjurat şi ameninţat pe poliţişti, astfel că s-a ales şi cu o amendă de 1000 de lei!

În noaptea de 24 spre 25 iunie, în jurul orei 03.55, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată cu privire la faptul că într-o parcare situată la intersecţia Calea Naţională – strada Victoriei, şoferul unui autoturism efectuează manevre bruşte de întoarcere, deranjând liniștea publică.

"Bărbatul a fost identificat în persoana lui D. A. de 30 ani, din municipiul Botoșani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", informează un comunicat al IPJ Botoşani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Totodată, faţă de D.A. a fost dispusă măsura reţinerii permisului de conducere, fiind eliberata dovadă înlocuitoare, fără valabilitate.          

Întrucât pe parcursul cercetărilor, conducătorul auto a avut o atitudine recalcitrantă, adresând polițiştilor injurii şi ameninţări, acesta a fost sancționat contravențional, potrivit prevederilor Legii 61/1991, cu amendă în cuantum de 1.000 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
25

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
838

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
367

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...