Cel mai nou ansamblu apartamente din Botoșani - marca UNIQUE RESIDENCE - dezvoltat de grupul de firme FORMENS, urmează să fie dat în folosință

Cel mai nou ansamblu apartamente din Botoșani - marca UNIQUE RESIDENCE - dezvoltat de grupul de firme FORMENS, urmează să fie dat în folosință

Ansamblul rezidențial cu 40 de apartamente (1,2 și 3 camere), situat în Str. Izvoarelor nr. 2 – Botoșani, se apropie de finalizare, 95% din apartamente fiind deja contractate. Proprietarii noilor locuințe au început să se mute, toate branșamentele  la rețeaua de gaz , apă și energie electrică fiind realizate.

Apartamentele au fost concepute pe mai multe gabarite, unde, pornind de la suprafețe de cca 40 mp, 60 mp sau 70 mp, cu un funcțional flexibil, au permis realizarea de apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, cu finisaje la alegere, fiecare locatar dispunând de instrumentele necesare realizării apartamentului dorit.

„VIZIUNEA NOASTRA ESTE DE A CREA APARTAMENTUL PE MĂSURA FIECĂRUI CLIENT”




Implementarea conceptului YOUR MADE TO MEASURE  APARTMENT prin posibilitatea personalizării fiecărui apartament, inovația, dispunerea modernă și calitatea materialelor folosite fac din proiectele UNIQUE RESIDENCE un succes. Cele trei scări de locuințe dispun de locuri de parcare proprii (26 subterane și 26 supraterane), întregul complex înscriindu-se în ultimele normative de construcții, fiind dotate cu sisteme moderne de detecție la incendiu, hidranți interiori și exteriori, instalație de desfumare în caz de incendiu, rezervă de apă și generator de energie electrică (grup electrogen), elemente vitale în asigurarea unei funcționalități continue.

Proiectul este amplasat într-o zonă centrală cu acces imediat către principalele instituții și puncte de interes dar și într-o zonă liniștită și dispune de multiple facilități: spații verzi, parc de joacă pentru copii, locuri de parcare, subterane și supraterane, blocurile sunt dotate cu lifturi, iluminare interioară și exterioară cu tehnologie LED.

Dotări standard apartamente: videointerfon; circuite de priză dotate cu siguranțe cu diferențial tip “salvează vieți”; prize de date și TV în fiecare cameră; aer condiționat tip INVERTER; pereți dubli BCA Ytong fono-termoizolanți cu inserție de vată bazaltică, izolație acustică la planșee. Tâmplăria folosită la toate apartamentele este de proveniență germană (VEKA), cu geamuri tripan iar finisajele interioare sunt realizate cu materiale de proveniență UE (în special din Italia, Spania sau Franța ).


Dotări și facilități complex rezidențial: apartamente cu grădini/spații verzi la parter, parc de joacă pentru copii, cu mobilier specific; iluminat exterior cu lămpi stradale tip LED; stație pentru încărcarea autoturismelor electrice; parcări subterane și supraterane; parcare subterană dotată cu echipamente pentru securitate la incendiu: sistem de detecție și alarmare la incendiu; sistem de detecție și alarmare monoxid de carbon; hidranți interiori deserviți de un grup de pompare propriu și rezervă de apă la incendiu; hidranți exteriori; sistem de ventilație pentru diluția concentrației de monoxid de carbon; sistem de ventilație pentru evacuare fumului și a gazelor fierbinți; generator electric pentru alimentarea echipamentelor cu rol de securitate la incendiu.


 

Un impact social pozitiv îl va avea părculețul de joacă pentru copii, realizat la solicitarea locuitorilor din zonele învecinate și care, după finalizarea lui și aprobarea solicitării avansate Consiliului Local, va fi cedat Primăriei Municipiul Botoșani.

La propunerea reprezentanților autorității locale, solicitarea locuitorilor din zonele învecinate s-a transformat într-o promisiune care va fi respectată, părculețul fiind dotat cu mobilier specific și construit pe terenul UNIQUE RESIDENCE, pe cheltuiala dezvoltatorului.



 


Totodată, aleile adiacente care fac legătura cu străzile Dreptății, G-ral Gh. Avramescu și Împărat Traian au fost parțial asfaltate, iar după finalizare vor fi donate și acestea municipalității.

“E UNIC SI POATE FI AL TAU!”

Proiectele rezidenţiale excepționale ale grupul de firme FORMENS, dezvoltate în prezent în 4 zone ale municipiului Botoșani, însumează 200 de apartamente, aflate în diverse stadii de realizare:

  • Str. Izvoarelor Nr. 2, zona Uvertura Mall, Biserica Sf.Ilie: 40 apartamente - în faza de recepție parțială;
  • Calea Naționala Nr. 48, zona Stadion - E-ON: 74 apartamente - în faza de execuție;
  • Str. Împărat Traian nr. 34, zona G-ral Gh.Avramescu: 50 apartamente - în faza de autorizare, ulterioară aprobării PUZ-ului;
  • Str. Maxim Gorki nr. 6, zona Biserica Sf. Dumitru:  36 apartamente - în faza de autorizare, premergătoare PUD / PUZ-ului.

Pentru detalii suplimentare și programarea unei întâlniri ne puteți contacta la telefon 0744 691 659, email office@uniqueresidence.ro sau direct la showroom-ul nostru M2M DESIGN & PROPERTY SOLUTIONS din Calea Națională nr. 99.