Cei mai buni elevi de la Liceul de Stiinte ale Naturii din Botosani vor petrece o luna de zile in Canada!

Cei mai buni elevi de la Liceul de Stiinte ale Naturii din Botosani vor petrece o luna de zile in Canada!

 Corneliu Furtuna, directorul Liceului de Stiinte ale Naturii Grigore Antipa Botosani  

Doi elevi ai Liceului de Stiinte ale Naturii Grigore Antipa, din Botosani, vor pleca timp de o luna intr-un schimb de experienta in Canada.

Acesti elevi vor fi alesi din randul celor de clasa a X-a si a XI-a, la finalul anului scolar in curs, dupa calcularea mediilor.

Primii doi elevi, de preferat un baiat si o fata, vor fi selectionati pentru a participa la acest proiect. Propunerea a venit din partea reprezentantilor liceului din Laval, un oras de langa Montreal. Elevii nostri vor locui timp de o luna acolo si vor invata alaturi de elevii canadieni, dupa sistemul lor de invatamant. Este o initiativa cu valente educative deosebite, a declarat Corneliu Furtuna, directorul Liceului de Stiinte ale Naturii Grigore Antipa.

Orasul Botosani este infratit cu orasul Laval, in urma proiectelor in care au fost implicate Liceul de Stiinte ale Naturii Grigore Antipa si Liceul din Laval.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cele 5 substanțe care dau cea mai mare dependență și cum afectează acestea creierul!

astăzi, 11:53
13

Cei mai mulți cercetători au căzut însă de acord că pentru a măsura cât de mare este dependența dată de un drog sunt câteva criterii foarte importante: cât de mult rău...

Sindicaliștii din penitenciare o contrazic pe Ana Birchall: Dimpotrivă, lucrătorii din penitenciare NU își primesc drepturile salariale!

astăzi, 11:06
78

Ministrul Justiției, Ana Birchall, a transmis astăzi că lucrătorii din penitenciare își primesc drepturile salariale. Ordinul Ministrului Justiției pentru plata orelor supli...

La 15 ani, are deja un dosar penal pentru furt calificat şi distrugere!

astăzi, 11:00
122

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ştefăneşti au identificat, miercuri, un adolescent de 15 ani, din aceeaşi localitate, bănuit că ar fi comis mai multe infracţiuni de f...