Cei mai buni elevi de la Liceul de Stiinte ale Naturii din Botosani vor petrece o luna de zile in Canada!

Cei mai buni elevi de la Liceul de Stiinte ale Naturii din Botosani vor petrece o luna de zile in Canada!

 Corneliu Furtuna, directorul Liceului de Stiinte ale Naturii Grigore Antipa Botosani  

Doi elevi ai Liceului de Stiinte ale Naturii Grigore Antipa, din Botosani, vor pleca timp de o luna intr-un schimb de experienta in Canada.

Acesti elevi vor fi alesi din randul celor de clasa a X-a si a XI-a, la finalul anului scolar in curs, dupa calcularea mediilor.

Primii doi elevi, de preferat un baiat si o fata, vor fi selectionati pentru a participa la acest proiect. Propunerea a venit din partea reprezentantilor liceului din Laval, un oras de langa Montreal. Elevii nostri vor locui timp de o luna acolo si vor invata alaturi de elevii canadieni, dupa sistemul lor de invatamant. Este o initiativa cu valente educative deosebite, a declarat Corneliu Furtuna, directorul Liceului de Stiinte ale Naturii Grigore Antipa.

Orasul Botosani este infratit cu orasul Laval, in urma proiectelor in care au fost implicate Liceul de Stiinte ale Naturii Grigore Antipa si Liceul din Laval.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul șefului DSPSA pentru Urban Serv: "Să le fie rușine!"

astăzi, 18:40
124

Prima zăpadă serioasă din acest an a blocat orașul. Botoșănenii și-au manifestat în cursul zilei de luni nemulțumirea cu privire la cum arată municipiul Botoșani, în condițiil...

"Salvator din pasiune" - ISU Botoșani recrutează voluntari care să li se alăture pompierilor în misiuni!

astăzi, 18:31
70

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Nicolae Iorga” al Județului Botoșani derulează, în perioada 19 noiembrie – 28 decembrie, o nouă campanie de recrutare a botoș...

Doina Federovici, președinte PSD Botoșani: "Județul nostru va fi reprezentat la nivelul Guvernului prin nominalizarea lui Marius Budăi la Ministerul Muncii"

astăzi, 18:28
148

Președintele PSD Botoșani Doina Federovici a anunțat astăzi că în urma votului din Comitetul Executiv Național care a avut loc la Palatul Parlamentului, a fost validat pentru funcția de m...