Ce vor să obţină liberalii botoşăneni la alegerile locale din acest an

Ce vor să obţină liberalii botoşăneni la alegerile locale din acest an
Liberalii din Botoşani sunt în plin proces de organizare a alegerilor locale de anul acesta, singurul lor scop fiind acela de a schimba Botoşaniul “dintr-o redută roşie în una a prosperităţii", după cum afirmă Cătălin Flutur, co-preşedinte al organizaţiei judeţene.

Flutur a precizat că liberalii au un plus faţă de social-democraţi, făcând referire la sondajele din ultima perioadă.

“Pregătim din toate punctele de vedere alegerile locale, primele alegeri care vin din anul 2016, alegeri care cel puţin pe noi ne obligă ca partid, pentru că indiferent cum ar fi noi vedem rezultatul ultimelor sondaje, care se fac în mod constant, PNL are un avantaj substanţial faţă de PSD. Singura diferenţă pentru noi este faptul că singura zonă din România în care PSD are un bastion adevărat de apărare este Moldova şi Bucovina şi avem o obligaţie mai mare raportată şi la colegii din ţară. Avem obligaţia să schimbăm Botoşaniul dintr-o redută roşie în una a prosperităţii şi a celor care îşi câştigă cinstit banul. Suntem într-o perioadă de sondaje în acele localităţi unde nu avem nominalizată persoană pentru primărie, dar foarte important pentru noi este ca scorul politic să ne ajute să câştigăm Consiliul Judeţean, să avem majoritatea, să câştigăm municipiul Botoşani şi comune importante din judeţ", a spus Cătălin Flutur.

Liberalii îşi vor lansa în luna ianuarie candidaţii la alegerile locale, la Botoşani fiind aşteptaţi şi cei doi lideri ai PNL, la nivel central, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga.  

 

Spune-ne opinia ta