Ce spune președintele PNL Botoșani despre votul din cadrul partidului, pentru parlamentare!

Ce spune președintele PNL Botoșani despre votul din cadrul partidului, pentru parlamentare!
Președintele organizației județene a PNL Botoșani, Cătălin Flutur, a făcut, luni, câteva comentarii pe marginea votului de sâmbătă al Consiliului de Coordonare Județean în urma căruia s-a stabilit ierarhia pe liste a candidaților la alegerile parlamentare.

Chiar dacă mai mulți liberali s-au declarat nemulțumiți de rezultatul votului, Flutur susține că a fost unul foarte transparent și democratic.

"Sunt persoane care trec mai greu peste un moment. Tot ceea ce am făcut am făcut conform statutului, cu o transparență extraordinară, probabil din '89 încoace nu s-a mai întâmplat acest lucru la un partid politic, iar asta a fost decizia colegilor delegați la Consiliul de Coordonare Județean. Colegii din fostul PNL au fost cu 30 mai mulți decât cei din fostul PDL. Normal să fie unele mici frustrări, dar colegii noștri, am discutat cu ei, și vor intra în campanie. Competiția s-a terminat în ceea ce privește decizia la nivel de organizație Botoșani, conform statutului. Dacă unii primari au spus că vor merge la București ca să ce... să îl pună pe domnul Gireadă? Este opțiunea dumnealor, dar fiecare dintre noi trebuie să înțeleagă jocul democratic", a spus Cătălin Flutur.

Cât privește revolta anumitor liberali privitor la susținerea pe care liderul PNL ar fi acordat-o anumitor candidați, care au împărțit pliante, Cătălin Flutur a precizat: "În această competiție au participat oameni politici care au trecut prin tot felul de campanii electorale. Noi nu am făcut un regulament cum se duce campania și ce are voie fiecare să facă și ce nu.  A fost un joc politic. Nu am susținut în niciun fel sau altul un candidat din cei care și-au dorit nominalizarea. Chiar am păstrat o echidistanță totală față de colegii mei pentru că am vrut ca fiecare să joace cartea lui electorală, să își facă jocul lui politic".

Decizia finală în ceea ce privește listele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie aparține Biroului Politic Național al PNL.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani în alertă: Sunați la 112 dacă o vedeți pe Maria!

Marţi, 16 Aprilie 2024
220

Marți, în jurul orei 12.00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.Bobeică Narcisa Maria are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălț...

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

Marţi, 16 Aprilie 2024
66

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

Marţi, 16 Aprilie 2024
66

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...