Ce se mai întâmplă la Zona Metropolitană Botoşani!

Ce se mai întâmplă la Zona Metropolitană Botoşani!
Zona Metropolitană Botoşani, înfiinţată în urma cu patru ani, este o asociaţie care funcţionează la ora actuală mai mult pe hârtie.

Rămasă cu doar doi angajaţi, această asociaţie  nu are încă constituit noul Consiliu de Administraţie, după alegerile locale din vara acestui an.

Primarul Cătălin Flutur a precizat că Statutul Zonei Metropolitane va fi modificat, iar în luna decembrie se va stabili şi componenţa Consiliului de Administraţie.

“La Zona Metropolitană în momentul de faţă lucrează 2,3 persoane: domnul Egner, mai lucrează o doamnă şi contabilul care are o treime de normă. Am văzut o solicitare de modificare de statut şi Consiliile Locale constituite în iunie încă nu au făcut propuneri până în momentul de faţă pentru acel Consiliu de Administraţie. Vom încercă să impulsionăm aceste lucruri ca să îşi dovedească gradul de încărcare şi faptul că există. Vrem să venim cu această propunere de a nominaliza domnii consilieri care să facă parte din Consiliul de Administraţie ca ulterior să se poată întruni toţi de la toate entităţile care constituie această Zonă Metropolitană şi să dea drumul la treabă", a declarat primarul Cătălin Flutur.

În toată aceată perioadă cei care figurează ca angajaţi la Zona Metropolitană şi-au încasat salariile , asociaţia având un buget de venituri şi cheltuieli. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au început înscrierile pentru admiterea în școlile care pregătesc polițiștii din penitenciare! (foto)

astăzi, 10:17
4

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) anunță că au început înscrierile pentru admiterea în unitățile de învățământ care pregătesc personalul din sis...

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
76

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
107

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...