Ce se întâmplă, de fapt, dacă NU închizi telefonul când zbori cu avionul

Ce se întâmplă, de fapt, dacă NU închizi telefonul când zbori cu avionul
Pasagerii se împart în două categorii: cei care nu dau importanță avertismentului dat de stewardese și nu-și închid telefonul mobil și nici nu aleg opțiunea mod avion și cei care au impresia că aeronava s-ar putea prăbuși dacă lasă smartphone-ul pornit.

Specialiștii spun că semnalul emis de smartphone-ul lăsat pornit în timpul zborului nu are un efect atât de puternic încât să provoace un accident aviatic. Cu toate acestea, îi poate enerva la culme pe piloți.

Știți sunetul făcut de anumite aparate, precum sistemele audio, când se află în apropiere un telefon mobil? Eu aud acel sunet pe toată durata zborului. Nu pune în pericol siguranța zborului, însă este extrem de enervant, a declarat un pilot pentru indy100.independent.cp.uk., citat de realitatea.net.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
340

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
823

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
62

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...