Ce roti s-au mai blocat ieri prin Botosani

Ce roti s-au mai blocat ieri prin Botosani
Politisti, notari, medici, simpli functionari! Unii s-au conformat, altii... s-au descurcat!

VIP-uri sau nu, oameni simpli sau reprezentanti ai unor institutii botosanene, toti au ramas ieri blocati, la propriu, dupa ce masinile lor au fost gasite stationand pe domeniul public sau pur si simplu parcate neregulamentar.

Astfel, s-au ales cu rotile blocate la masini seful Serviciului de Crima Organizata din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, notarul Elena Roman, sefa Serviciului Contabilitate din cadrul Primariei Botosani, sotia directorului filialei Botosani Raiffeisen, patru politisti, soferul presedintelui Consiliului Judetean, soferul primului-procuror Cristi Popovici.

De departe, cea mai interesanta blocare de roti s-a petrecut in cazul doctorului stomatolog Enache, care a si distrus dispozitivul de blocare si a plecat de la locul faptei!

Nu s-au blocat rotile pentru masini cu greutate mai mare de 2 tone, pentru ca inca nu exista dispozitive de blocare pentru rotile mari si utilaje de ridicat pentru aceste masini.

In zilele urmatoare va fi rezolvata si aceasta problema, asigura reprezentantii primariei Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1245

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
338

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
320

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...