Cauta director de marketing, ofera 300 de lei pentru 2 ore de munca pe zi!

Oferta de locuri de munca declarate vacante de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani devine, incet dar sigur, mai bogata de la o saptamana la alta.

In continuare, absolventii de studii superioare au putine variante pe piata botosaneana a muncii, dar, fata de ultimele saptamani, situatia s-a mai imbunatatit.

Un post de economist sef, un altul de economist contabilitate (numai daca sunteti dispusi sa calatoriti si in Republica Moldova, dar primiti 1200 de lei lunar), sau secretar-dactilograf la Inspectoratul Scolar Botosani, post pentru care, insa, se pot prezenta si somerii cu studii medii.

Interesanta pentru botosanenii care nu au absolvit o forma de invatamant superior este si oferta unei case de amanet, care scoate la concurs un post de ajutor de sef de casa de amanet. Patronul ofera 720 de lei, dar si masa si comision.

De departe, insa, oferta saptamanii pare sa fie cea pusa la dispozitie de firma Prompt Guard PC din Botosani, care cauta director de marketing. Durata muncii: 2 ore pe zi, cu un salariu de 300 de lei pe luna!

 Citeste intreaga oferta de locuri de munca in rubrica JOBURI VACANTE, din meniul STIRI BOTOSANI.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
17

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1428

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
367

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...