Cătălina Lupaşcu, despre consilierul penal demis de primar: "Sunt convinsă că a venit pe filiera PSD"

Cătălina Lupaşcu, despre consilierul penal demis de primar: "Sunt convinsă că a venit pe filiera PSD"
Intenţia primarului Ovidiu Portariuc de a-i verifica pe toţi angajaţii Primăriei Botoşani, din punct de vedere al integrităţii, după episodul cu consilierul anchetat de DIICOT, a fost aspru criticată de un consilier local.

Cătălina Lupaşcu susţine că oamenii care lucrează în Primăria Botoşani sunt angajaţi prin concurs, mai ales cei care au funcţii de conducere, şi de-a lungul timpului au dovedit că îşi fac datoria respectând legea.

Lupaşcu spune că primarul Portariuc ar trebui să îi verifice pe cei care îi sunt colegi din partid şi ajung să lucreze în administraţia publică locală, liberala fiind convinsă că şi consilierul demis imediat după angajare a ajuns la Primărie pe “filiera PSD".

“Proiectul Cornişa ar fi trebuit monitorizat de către consilierul proaspăt adus de domnul Ovidiu Portariuc în Primărie. Sună ciudat având în vedere că aceeastă persoană este cercetată pentru implicare în ceea ce înseamnă nerespectarea legii alături de un clan. Despre ce mai putem vorbi la ora actuală? Domnul Ovidiu Portariuc îşi angajează consilieri, îl lansează ca fiind un om bine pregătit, ascunzând de altfel trecutul mai puţin pozitiv. Pleacă în SUA şi de acolo îl destituie din funcţie după ce a aflat că nu corespunde din punct de vedere moral pentru postul respectiv. Şi face un joc de imagine în sensul în care transmite ca atunci când se va întoarce acasă nu va fi interesat de investiţiile ce se derulează la nivelul municipiului Botoşani ci va fi interest de angajaţii Primăriei pentru care va dispune imediat o verificare. Eu aş spune să îi verifice doar pe cei din PSD pentru că sunt convinsă că a venit pe filiera PSD. Practic acolo nu prea sunt verificaţi", a spus Cătălina Lupaşcu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acad. Ioan-Aurel Pop, despre reacția unui străin la vederea unei biserici pline în Cluj: "Ăștia-s oamenii locului care vin la slujbă? Atunci, nimic nu-i pierdut"

astăzi, 11:37
195

Că românii au o părere proastă despre ei înșiși este binecunoscut. Din păcate, românii au tendința de a se prezenta pe ei înșiși în tonuri mult mai închise decât realitatea și acest ...

Patru incendii în prima zi de Rusalii, în județul Botoșani. Pagube de 40.000 de lei!

astăzi, 10:32
210

În prima zi de Rusalii, pompierii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea a patru incendii izbucnite în locuințele sau gospodăriile unor localnici din Tudora, St...

Razie a polițiștilor în București și 23 de județe, printre care și Botoșani: Pesticide confiscate și amenzi de peste 200.000 de lei!

astăzi, 10:25
152

Aproape o tonă și peste 5.000 de litri de produse de protecție a plantelor au fost indisponibilizate de polițiști, în urma unei acțiuni desfășurate în București și 23 de județe,...