Cătălina Lupaşcu, despre consilierul penal demis de primar: "Sunt convinsă că a venit pe filiera PSD"

Cătălina Lupaşcu, despre consilierul penal demis de primar: "Sunt convinsă că a venit pe filiera PSD"
Intenţia primarului Ovidiu Portariuc de a-i verifica pe toţi angajaţii Primăriei Botoşani, din punct de vedere al integrităţii, după episodul cu consilierul anchetat de DIICOT, a fost aspru criticată de un consilier local.

Cătălina Lupaşcu susţine că oamenii care lucrează în Primăria Botoşani sunt angajaţi prin concurs, mai ales cei care au funcţii de conducere, şi de-a lungul timpului au dovedit că îşi fac datoria respectând legea.

Lupaşcu spune că primarul Portariuc ar trebui să îi verifice pe cei care îi sunt colegi din partid şi ajung să lucreze în administraţia publică locală, liberala fiind convinsă că şi consilierul demis imediat după angajare a ajuns la Primărie pe “filiera PSD".

“Proiectul Cornişa ar fi trebuit monitorizat de către consilierul proaspăt adus de domnul Ovidiu Portariuc în Primărie. Sună ciudat având în vedere că aceeastă persoană este cercetată pentru implicare în ceea ce înseamnă nerespectarea legii alături de un clan. Despre ce mai putem vorbi la ora actuală? Domnul Ovidiu Portariuc îşi angajează consilieri, îl lansează ca fiind un om bine pregătit, ascunzând de altfel trecutul mai puţin pozitiv. Pleacă în SUA şi de acolo îl destituie din funcţie după ce a aflat că nu corespunde din punct de vedere moral pentru postul respectiv. Şi face un joc de imagine în sensul în care transmite ca atunci când se va întoarce acasă nu va fi interesat de investiţiile ce se derulează la nivelul municipiului Botoşani ci va fi interest de angajaţii Primăriei pentru care va dispune imediat o verificare. Eu aş spune să îi verifice doar pe cei din PSD pentru că sunt convinsă că a venit pe filiera PSD. Practic acolo nu prea sunt verificaţi", a spus Cătălina Lupaşcu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
124

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
726

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...