Cătălin Flutur, liderul PNL Botoșani: "PSD vine cu pomeni electorale îmbrăcate în alt strai"

Cătălin Flutur, liderul PNL Botoșani: "PSD vine cu pomeni electorale îmbrăcate în alt strai"
Liderul organizației județene a PNL Botoșani, Cătălin Flutur, a făcut o scurtă trecere în revistă, la lansarea candidaților la alegerile parlamentare, la care a participat și președintele Alina Gorghiu, a rezultatelor obținute de filiala locală la alegerile locale din luna iunie.

Flutur a vorbit și despre programul electoral al liberalilor, făcând comparație cu practicile social-democraților despre care a spus că nu fac altceva decât să ofere "pomeni electorale fără acoperire".

"Cifrele și tot ceea ce stă în spatele lor în oameni și fapte sunt argumentul solid cu care plecăm la luptă în această campanie. Programul partidului nostru pentru reclădirea României și susținerea pe care PNL o oferă premierului Dacian Cioloș ne dau armele să ne ducem la lupta cu PSD-ul. PNL se prezintă cu un program coerent, realist și aplicat pe nevoile reale ale societății de astăzi, măsurile pe care le propunem se adresează cetățeanului și nevoilor sale și cel mai important este că sunt sustenabile. De cealaltă parte se vine cu pomeni electorale îmbrăcate în alt strai. La PSD scopul scuză întotdeauna mijloacele. Ne promit tot felul de lucruri pe care ni le-au promis și acum patru ani și nu înțeleg ce i-a oprit până acum să facă acest lucru. Au avut trei ani și jumătate de Guvern, au avut majoritate, au avut bani, de ce să credem că vor face ceea ce nu au făcut până acum. Mint, instigă la nerespectarea legii", a spus Cătălin Flutur.

Liderul liberalilor botoșăneni i-a îndemnat pe membrii de partid să iasă la vot în număr cât mai mare și să transmită acest lucru și cunoscuților.

"Spuneți-le oamenilor să meargă la vot, îndemnați mai cu seamă tinerii să meargă la vot, zarurile odată aruncate nu se mai poate face nimic. Degeaba vor protesta ei luni dacă duminică nu au fost la vot. Mergeți și vorbiți cu oamenii, transmiteți-le mesajul nostru corect, care sunt prioritățile noastre, ale PNL, ce vrem să facem pentru țară și cum vrem să facem. Trebuie să fim credibili și să demonstrăm bunele noastre intenții", a conchis președintele PNL Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
8

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
122

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
331

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....