Cătălin Flutur: “Cea mai mare minciună care s-a spus despre fotbal este faptul că actuala administraţie de la Primăria Botoşani a alocat cei mai mulţi bani”

Cătălin Flutur: “Cea mai mare minciună care s-a spus despre fotbal este faptul că actuala administraţie de la Primăria Botoşani a alocat cei mai mulţi bani”
Fostul primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a criticat extrem de dur actualul Executiv al Primăriei, despre care a spus că este lipsit de viziune dat fiind faptul că în anul în care FC Botoșani promovează în Liga I primește și cei mai puțini bani.

Flutur a reamintit că atunci când el a fost primar a făcut investiţii la Stadionul Municipal astfel încât acolo să se desfăşoare şi meciuri internaţionale, cum ar fi cele ale naţionalei de tineret. Fostul primar spune că soluţia de rezolvare a situaţie era ca lucrările de modernizare să fie separate.

O staţie de amplificare, nişte camere video, turnicheţi la intrarea în stadion și niște toalete nu trebuiau prinse în acelaşi proiect. Vă garantez că se putea face în proiecte separate, proiecte mai mici, să nu necesite toată această procedură. Iar cea mai mare minciună care s-a spus despre fotbal în zilele acestea este faptul că actuala administraţie de la Primăria Botoşani a alocat cei mai mulţi bani. Dar, de anul trecut din iunie nu s-a alocat un leu pentru fotbal în Botoşani. A fost bugetul anului trecut, din care din aprilie au început să deconteze, sunt bani pe care i-a dat Consiliul Local anul trecut clubului de fotbal. Anul acesta clubul nu a încasat niciun leu din actualul buget iar la investiții, de asemenea, niciun leu. Cum se poate ca în anul în care intri în Divizia A să aloci cei mai puţini bani? Este o lipsă de viziune, ceva înfiorător, a declarat Cătălin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalului Filmului European ajunge la Botoșani (Cinema „Unirea”) în perioada 10-12 mai cu filme despre libertate!

astăzi, 20:00
21

Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai și se va încheia la Chișinău, pe 8 iunie,Festivalul Filmului European este organizat ...

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
33

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
80

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...