Cat ne costa sa facem sport in Botosani?

Cat ne costa sa facem sport in Botosani?

 Sala Polivalenta Elisabeta Lipa  

De circa doua saptamani, Sala Polivalenta si-a deschis usile pentru botosanenii interesati de sport.

Conducerea Serviciului de Administrare Baze Sportive si Zone Agrement din cadrul Primariei Botosani lucreaza in momentul de fata la o strategie de promovare a Salii Polivalente Elisabeta Lipa, inaugurata anul trecut.

Lucram la o strategie de promovare, materiale publicitare ca sa se obisnuiasca lumea ca exista o sala de sport in municipiu. Inca nu sunt obisnuiti cu genul acesta de abordare. La tenis avem zece mese, iar in sala mare se poate practica fotbal, baschet, volei. Programul este de la 8-22. Deocamdata avem cam 10-15 solicitari pe zi, a precizat Eugen Turcanu, seful Serviciului de Administrare Baze Sportive si Zone Agrement din cadrul Primariei Botosani.

In ce priveste tarifele practicate la sala, botosanenii trebuie sa scoata din buzunar 200 lei pentru o ora de sport de agrement.

Cluburile sportive pot inchiria sala cu 100 lei ora, dar daca inchiriaza minimum 8 ore, pretul coboara la 70 lei ora.

La tenis de masa, tariful este de 10 lei ora si in acest caz, administratorii acordand reduceri in cazul abonamentelor.

Astfel, pentru 12 ore, tariful este de 96 lei/luna, iar pentru 2 ore de 168 lei.

Intentionam in perioada urmatoare sa trimitem mape promotionale de prezentare la toate federatiile din Romania, organizatorii de evenimente, targuri, sa infiintam site-ul institutiei. Incercam sa atragem clienti, a mai adaugat Eugen Turcanu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean prins la Botoșani cu un transport de material lemnos neînregistrat corect!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
53

Marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Șendriceni, o autoutilitară condusă de un bărb...

ITM le-a pus gând rău angajatorilor din panificație: Sute de mii de lei amendă pentru nerespectarea normelor de siguranță a muncii!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
98

În perioada 09 -12.04.2024, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, a avut loc Campania Națională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile lega...

Bărbat de 62 de ani din Dorohoi a produs un accident după ce s-a urcat băut la volan!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
129

În cursul zilei de marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Dorohoi s-a produs un acc...