Castigatorul marelui premiu la Loto este un pompier din Galati

Castigatorul marelui premiu la Loto este un pompier din Galati
Castigatorul premiului cel mare la Loto 6/49, in valoare de 11 milioane de euro, este un pompier, angajat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Galati.

Surse din cadrul ISU spun ca au primit o cerere de concediu din partea unui angajat, motivul invocat fiind castigarea marelui premiu la Loto, potrivit AMOS News.

Barbatul are 50 de ani si este angajat ca pompier, potrivit acelorasi surse. Mai mult chiar, norocosul nu este casatorit.

Galateanul norocos a jucat un bilet cu trei variante simple si un numar la Noroc, platind 15,7 lei. Premiul cel mare la Loto 6/49 de duminica a fost in valoare de aproximativ 11 milioane de euro, fiind al doilea ca valoare din istoria Loteriei Romane.

Numerele extrase duminica sunt: 15, 44, 19, 7, 37 si 30.

Premiul cel mare nu mai fusese castigat din 14 decembrie 2008, atunci valoarea acestuia fiind de aproximativ 290.000 de euro.

In noiembrie 2008, la aceeasi agentie din Galati, un pensionar castiga 2,5 milioane de euro, dupa ce jucase un bilet in valoare de 8,9 lei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
18

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
284

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
318

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...