Casă incendiată după o despărţire prin SMS!
BOTOSANI

Casă incendiată după o despărţire prin SMS!
În miez de noapte, femeia, care munceşte în străinătate, i-a scris un mesaj telefonic soţului, prin care îl anunţa că nu se mai întoarce la el. De supărare, bărbatul a dat foc la casă, în incendiul care a urmat distrugând şi maşina. 

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din satul Avram Iancu, comuna Coţuşca, a rămas fără acoperiş deasupra capului în urma unui incendiu generat chiar de el. Acesta a afirmat că şi-a incendiat locuinţa şi bunurile din interior de supărare că soţia sa, plecată în străinătate, i-a trimis un SMS prin care îl anunţa că nu se mai întoarce acasă. S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică. Incendiul s-a propagat şi la autoturismul proprietare, parcat lângă imobil. După incident, bărbatul a fost internat în spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului cu jumătate de oră înainte de miezul nopţii. La faţa locului s-au deplasat atât pompierii militari din Săveni, cu două autospeciale, cât şi pompierii voluntari. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau casa şi maşina, existând pericolul ca flăcările să se extindă şi la proprietăţile vecinilor.

Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit, 14 pompieri militari şi voluntari, mai bine de două ore. Salvatorii au înlăturat şi pericolul de explozie, din locuinţă fiind scoasă o butelie.

Valoarea bunurilor distruse se ridică la cca. 30.000 de lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de cca. 50.000 de lei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Relansare monumentală: ReduceriPreturi.ro reînvie după zece ani

astăzi, 13:46
20

ReduceriPreturi.ro, unul dintre pionierii ofertelor online, se întoarce după zece ani de pauză cu o nouă viziune și o abordare modernizată. Relansarea include funcționalități îmbun...

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
140

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
95

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...