Casa incendiata de un trasnet!

Casa incendiata de un trasnet!
Pentru că drumul de acces spre locuinţa care ardea era impracticabil, pompierii au fost nevoiţi să străbată pe jos distanţa de un kilometru si să stingă flăcările cu apa din fântânile din zonă. Cauza dezastrului este incendiul izbucnit la acoperişul casei, după ce acesta a fost lovit de un trasnet. 

În ziua de 9 august 2010, puţin înainte de ora 01.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani a fost anunţat că arde o casă din comuna Cristineşti.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. Întrucât drumul de acces către locuinţă este impracticabil pentru autospeciale, pompierii au fost nevoiţi să meargă pe jos circa un kilometru.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile din trei încăperi ale casei precum şi acoperişul. Pentru stingerea incendiului s-a folosit apă adusă cu găleţile de la fântânile din apropiere. Lupta cu flăcările a durat mai bine de trei ore. Focul a mistuit circa 75. m.p. din acoperişul casei şi bunurile materiale din trei încăperi ale locuinţei, pagube estimate la 25.000 lei.

Pompierii au reuşit să împiedice extinderea flăcărilor la anexele din gospodărie. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că incendiul a izbucnit la acoperişul casei, după ce acesta a fost lovit de trăsnet.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
30

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
150

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...

Fals polițist descoperit de DIICOT, ce ”arsenal” au găsit polițiștii în mașina unui botoșănean!

astăzi, 08:21
241

În luna ianuarie 2024, martorul denunțător G.G., care are calitatea de inculpat într-un dosar al DIICOT Iași, în care este acuzat de trafic de persoane și proxenetism, și se afl...