Casa Dulce, o afacere in slujba botosanenilor mari si mici

Casa Dulce, o afacere in slujba botosanenilor mari si mici
Casa Dulce si-a deschis astazi usile pentru botosaneni, alaturi de magazinul Casa Painii, din Cartierul Stejari.

Dupa ce am faurit cea mai mare, mai frumoasa si mai bine utilata fabrica de paine din judet, am inaugurat astazi si o patiserie, cu un portofoliu tentant de produse si cu o oferta pe gustul clientilor nostri, a precizat Florian Moruzi, director general al SC Casa Painii Botosani.

Dupa Casa Painii, Casa Dulce apare pe piata botosaneana drept un proiect indraznet, care iese din tiparele comertului de provincie tocmai prin atitudinea deschisa fata de potentialul cumparator.

Realizata in interesul clientului si pliata pe cerintele unei societati de consum, Casa Dulce este un partener pentru botosaneni, unitatea venind in intampinarea clientilor cu pachete menite sa satisfaca intreaga familie.

Vom face din Casa Dulce un brand pentru domeniul patiseriei. Deocamdata, 80% din magazin este axat pe comercializarea produselor pentru acasa. Insa avem in vedere, in special, livrarile la domiciliu, cu un portofoliu atractiv. Vom livra si cadouri la domiciliile indicate de clientii nostri, avem in vedere si organizarea de petreceri pentru copii, adauga Florian Moruzi.

Si pentru ca succesul sa fie asigurat si clientul multumit, Casa Dulce aduce la patiserie toata familia, oferind pachete avantajoase financiar.

Avem parteneri pentru produse de inghetata si iaurturi, astfel ca am reusit sa diversificam serviciile oferind o gama cat mai larga de produse, specifica directorul general al societatii.

Botosanenii se pot baza pe un personal care ofera servicii de calitate, intr-un spatiu relaxant, astfel incat Casa Dulce sa devina un membru al familiei, gata sa ofere picatura dulce de fiecare zi.

Cei care vor sa faca rezervari, comenzi sau, pur si simplu, doresc sa faca o surpriza dulce unei persoane iubite, nu trebuie decat sa apeleze la Casa Painii sau la numarul de telefon 0231/513116.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
583

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
123

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
78

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...