Casa Dulce: A treia editie a Expozitiei "Produse pentru nunți și alte evenimente speciale din viața ta"!

Casa Dulce: A treia editie a Expozitiei "Produse pentru nunți și alte evenimente speciale din viața ta"!
În perioada 5 - 8 aprilie 2012, Casa Dulce vă invită la a 3-a ediție a Expoziției "Produse pentru nunți și alte evenimente speciale din viața ta". Vor fi prezentate torturi ornate cu decorațiuni din marțipan, izomalț, ciocolată și materiale textile, în diverse nuanțe.

Veți admira torturi decorate în alb cu ornamente aurii și argintii, precum și nuanțe discrete, de bun gust, fără stridențe. Vor fi prezentate multe culori, dar în nuanțe pale, toate acestea încadrându-se in tendința anului 2012 pentru torturile de nuntă!

Dorim să le urăm "Bun venit pe lume" și celor mai miciclienți, ocazie cu care le vom recomanda părinților câteva idei de torturi vesel colorate, pentru cumătrii.

Prezentarea torturilor va fi atât pe suporturi supraetajate (rotund, pătrat), cât și pe suporturi cu distanțiere între etaje. În acest an venim cu noi modele de suporturi de tort, pentru a oferi eleganța la prezentarea tortului de mireasă.

Nu vor lipsi nici torturile ornate cu flori naturale, décor realizat de Florăria Azaleea, responsabilă și de ornarea sălii.

Mirii anului 2012 vor putea degusta din bunătățile pregătite de noi! În acest an ii vom surprinde cu 20 de sortimente noi de prăjituri de casă, arome fine de portocale, lapte si multă nucă. Vor putea alege tortul pentru nuntă, vor putea alege Florăria Azaleea pentru a se ocupa de aranjamentele florale și a sălii de nuntă.

Vor fi oferite spre degustare torturi, aperitive, bomboane din ciocolată, miniprăjiturele, specialități de brutărie, înghețată naturală din lapte, checuri cu fructe, șampanie și, cu ocazia Sărbătorilor Pascale – pască cu ciocolată, pască cu smântână și cozonaci tradiționali de casă.

La dispoziția vizitatorilor va sta personalul de la Casa Dulce, alături de reprezentanți ai Florăriei Azaleea!

Vă așteptăm așadar la cea de 3-a ediție a Expoziției devenită tradiție și referință în domeniu, la Laboratorul de cofetărie Casa Dulce, să pășiți pe covorul rosu și să colaborăm la viitoarele evenimente unice din viața dumneavoastră!


Casa Pâinii, Casa Dulce Botoșani



De asemenea, cei de la Casa Pâinii vă întâmpină cu o tombolă extrem de interesantă, în care marele premiu este "Un an de pâine gratis din magazinele Casa Pâinii, pentru toată familia".


 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
744

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
113

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
133

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...