Casa din spatele Spitalului Judetean versus casa de la Alfa Land!

Casa din spatele Spitalului Judetean versus casa de la Alfa Land!
Schimb de acuzatii! Gabriel Oprisanu nu ii ramane dator lui Catalin Flutur. Liberalul il informeaza pe primarul municipiului Botosani ca are o activitate privata de peste 10 ani de zile, un credit ipotecar de 80.000 de euro cu care si-a construit casa, cu aport si din partea societatii pe care a condus-o.

Il intreb eu pe dumnealui cum poate el, fara nicio activitate privata, sa-si justifice casa cumparata in Alfa Land? Eu mi-am construit casa in timp, nu intr-un an de zile, de patru ani de zile, si este rezultatul muncii mele. Referitor la faptul ca vindem adeverinte medicale, este o prostie! Noi pe toti tinerii sub 17 ani, care nu au avut acordul parintilor, i-am trimis la scoala si nu i-am mai folosit in ultima luna. Totul a fost in limitele bunului simt, a explicat Gabriel Oprisanu.

Cu privire la cele doua persoane despre care Catalin Flutur a dat de inteles ca ar fi fost prejudiciati in urma relatiilor cu Oprisanu, acesta spune ca este vorba despre intamplari vechi, petrecute in urma cu 5-6 ani.

Erau persoane cu care am colaborat, cu care am avut o tangenta oarecare. Nu cunosteam la acea vreme, venind din alt judet, ca au dosare grele penale, dar m-am dezis de ele imediat. Cei doi urmareau doar sa puna mina imediat pe firma de televiziune prin cablu si de aceea, cand am simtit acest lucru, i-am indepartat fara sa stau prea mult pe ganduri. Nu este inselaciune sau altceva, a spus Gabriel Oprisanu.

Cat despre intrarea la Spitalul Judetean, Oprisanu repeta: Nu Autoritatea de Sanatate Publica este partea contractanta, si nu face achizitiile, ci Spitalul Judetean.

Ca atare, spune liberalul, Flutur a gresit adresantul!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Probleme penale pentru o tânără șoferiță din Suceava după ce a achiziționat mașina de la un botoșănean!

astăzi, 08:04
88

Polițiștii care efectuau activități de control trafic rutier pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, județul Suceava, au oprit pentru control un autoturism Renault Megane Scenic.La vol...

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
125

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...

Pecheziții la AJOFM: Trei agenți economici din Botoșani în vizorul Parchetului European!

astăzi, 07:18
281

Organele de cercetare, sub coordonarea procurorilor Parchetului European, în baza unui ordin de percheziţie domiciliară la sediul AJOFM Botoşani, au ridicat documente care au stat la baza fin...