Carnavalul Copiilor incheie, la Dorohoi, Zilele incluziunii sociale a copiilor si tinerilor aflati in dificultate

Carnavalul Copiilor incheie, la Dorohoi, Zilele incluziunii sociale a copiilor si tinerilor aflati in dificultate
Copiii aflati in dificultate, dar nu numai ei, au intrat in aceste zile in atentia autoritatilor din Dorohoi. Pentru sambata, 30 mai, este anuntat un Carnaval al Copiilor, unde micutii vor avea parte de multe surprize.

In perioada 27-29 mai 2009, in municipiul Dorohoi a avut loc a II-a editie a Zilelor incluziunii sociale a copiilor si tinerilor aflati in dificultate. In aceste trei zile au avut loc mai multe activitati atat pe pietonalul Grigore Ghica, unde au fost prezenti copii si tineri din gradinite si scoli alaturi de educatori si profesori, cat si in Sala de sedinte a Consiliului Local Dorohoi si in incinta Casei municipale de Cultura, unde au participat specialisti din diverse domenii din municipiul Dorohoi, precum si din judet si din tara.

"Speram ca anul urmator aceste manifestari sa poata fi organizate printr-un proiect cu finantare nerambursabila, iar acest exemplu de bune practici sa devina un model atat la nivel judetean, cat si la nivel national", a precizat Radu Dan Surdu, director al Directiei de asistenta sociala din cadrul Consiliului Local Dorohoi.

Sambata, in cea de-a patra zi a manifestarii, va avea loc Carnavalul copiilor, in piata Primariei municipiului Dorohoi, incepand cu ora 09.30. Organizatorii informeaza ca, in cazul in care vremea este nefavorabila, Carnavalul copiilor se va desfasura in sala de sport a Liceului Grigore Ghica Vv. Copiii sunt asteptati sa se intalneasca cu clovni, cu Alba ca Zapada, dar si cu actori ai Teatrului Vasilache din Botosani.

 "Multumim pe aceasta cale tuturor celor care si-au adus aportul si au facut ca aceste manifestari sa se desfasoare in municipiul Dorohoi: Administratiei publice locale, Directiei de asistenta sociala Dorohoi, DGASPC Botosani, Asociatiei Clara Dorohoi, Asociatiei Sarepta Dorohoi, Fundatiei Star of Hope, specialistilor din diverse institutii, educatorilor, invatatorilor, profesorilor, Seminarului Teologic si nu in ultimul rand sponsorilor", a completat Radu Dan Surdu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
126

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
92

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
85

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...