Carmocanu ar putea intregi echipa generalilor de la ISJ Botosani!

Dupa ani de zile in care a activat in conducerea Inspectoratului Scolar Botosani, Daniela Biolan este pe cale sa piarda scaunul din ISJ, in favoarea colegului sau de la Liceul Pedagogic Botosani, Gheorghe Carmocanu, profesor de informatica.

Postul apartine, in urma negocierii politice, Partidului Democrat Liberal, social-democratii avand si ei un asemenea scaun, ocupat deja de Ana Barculet.

Cu toate acestea, Daniela Biolan, desi protejata de culoarea portocalie, nu pare sa fie in gratiile sefilor de partid.

Reamintim ca, in urma cu cateva zile, PD-L a facut publica lista directorilor desemnati pentru institutiile botosanene, in dreptul Inspectoratului Scolar Judetean fiind trecut numele Adei Macovei, despre care se stia ca este la stransa concurenta cu Daniel Botezatu, de asemenea membru PD-L.

Chiar daca a pierdut in fata colegei sale de partid, Daniel Botezatu prefera sa ramana pe postul de inspector educativ, post pe care il ocupa de multi ani.

Astfel, conform unor surse din PD-L, al doilea scaun de inspector general adjunct i-ar reveni lui Gheorghe Carmocanu, desi, conform unor surse din partid, inca se mai negociaza, in calculul pedelistilor mai fiind si Mihaela Hunca si Sergiu Lungu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
19

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
35

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
29

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...