Caravana DIN DRAGOSTE a ajuns la PNL Botosani!

Caravana DIN DRAGOSTE a ajuns la PNL Botosani!

 CORNELIU POPESCU  

Conducerea organizatiei PNL Botosani a transmis un mesaj public, prin care Corneliu Popescu este invitat sa revina in randurile partidului! Motivatia ar fi, conform comunicatului PNL, nevoia de a realiza o opozitie viabila!

Corneliu Popescu a fost exclus din partid in anul 2007, fapt la care a contribuit din plin, la momentul resprectiv, Liviu Campanu, cel care astazi recunoaste public si isi asuma excluderea fostului sau coleg. Cu toate acestea, Corneliu Popescu a continuat sa activeze in politica tot ca liberal, insa intr-o organizatie bucuresteana.

"Liberalii sunt ai partidului si pot functiona in orice organizatie. Eu, momentan, activez in organizatia Sectorului 6 Bucuresti si imi fac datoria in continuare in Consiliul Judetean Botosani, conform mandatului pe care l-am primit in 2004", preciza in momentul excluderii sale din PNL Botosani Corneliu Popescu.

"Il invit pe domnul Corneliu Popescu sa revina in randurile PNL, asumandu-mi mare parte de responsabilitate in excluderea lui de anul trecut(n.r., excluderea celor 4 membri PNL a avut loc in anul 2007)", a spus presedintele Filialei PNL Botosani, senatorul Liviu Campanu.

"De asemenea, presedintele PNL Botosani considera ca, la ora actuala, avem nevoie in partid de oameni precum Corneliu Popescu, avem nevoie in partid de toti cei care isi pot pune profesionalismul, dar si sufletul in sprijinul cauzei liberale, a mai spus Liviu Campanu", se arata in comunicatul PNL Botosani.

Liberalul Corneliu Popescu a fost mult timp la conducerea Companiei de Administrare a Fondului Piscicol, in subordinea Ministerului Agriculturii.

De la Fondul Piscicol, Popescu a incercat sa ajunga in fruntea Consiliului Judetean Botosani, insa fara succes, mai ales ca isi incercase norocul in calitate de independent!

Din ianuarie 2009, Corneliu Popescu este seful Centrului de Profit Iasi al Loteriei Romane, post obtinut in urma unui concurs sustinut la Bucuresti.


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
85

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
473

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
263

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...