Caravana Cuza a poposit astazi la Dorohoi si Botosani

Caravana Cuza a poposit astazi la Dorohoi si Botosani
Caravana Cuza a fost astazi la Colegiul National A.T. Laurian, unde li s-a prezentat elevilor din clasele a XII-a si a XI-a oferta Universitatii Al. I. Cuza Iasi.

Zece studenti, de la diverse facultati, au vorbit atat despre conditiile de admitere, cat si despre ofertele academice unice ale universitatii, precum si ceea ce poate oferi viata de student din Iasi.

Caravana Cuza viziteaza peste 100 de licee din estul tarii in perioada 16 -29 martie, pentru a promova oferta academica a universitatii in randul elevilor si profesorilor.

De asemenea, Caravana Cuza a informat viitorii studenti cu privire la taxele de admitere si scolarizare, procedura de inscriere, cazare, burse de studiu si burse in strainatate.

Vrem sa fie colegi cu noi! UAIC este printre primele facultati din tara, profesorii sunt pusi la curent cu toate noutatile, nu mai predau dupa foile alea invechite, ingalbenite, cantinele sunt la nivel european, la fel si locurile de cazare, a precizat Marin Zaharia, student in alnul II la Facultatea de Chimie, din cadrul UAIC.

Astazi, echipa Studis, din cadrul caravanei, a fost si in Dorohoi, la Colegiul National Grigore Ghica. Apoi au ajuns la Colegiul National A. T. Laurian din Botosani, la ora 12.00. Prezentarile vor continua marti, 24 martie, la Colegiul Economic Octav Onicescu, Colegiul National M. Eminescu, Liceul Teoretic Nicolae Iorga si Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
37

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
66

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
181

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...