Candidaţi botoşăneni pentru intrarea în magistratură, aproape de finalul concursului

Cinci botoşăneni au ajuns să susţină ultima probă a examenului de admitere în magistratură, luni având loc ultimele interviuri.

Candidaţi botoşăneni pentru intrarea în magistratură, aproape de finalul concursului

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Din 22 de botoşăneni înscrişi în concurs, cinci au ajuns în etapa finală, proba interviului urmând să se încheie luni, săptămâna viitoare urmând să aibă loc afişarea rezultatelor finale.

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat organizarea, prin Institutul Naţional al Magistraturii, a concursului de admitere în magistratură, pentru ocuparea a 85 de posturi de judecător la judecătorii şi 43 de posturi de procuror la parchetele de pe lângă judecătorii.

Pentru Tribunalul Botoşani, concursul are drept scop ocuparea a opt posturi vacante: un post de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Darabani, trei posturi de judecător la Judecătoria Botoşani, două- la Judecătoria Săveni şi două la Judecătoria Darabani. Cei cinci candidaţi botoşăneni sunt Alexandu Cristian Bălăşanu, Paul Cosmin Bosînciuc, Aurel Chiriac, Ramona Cristea si Francisc Sorin Lupu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
592

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
467

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
26

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...