Candidat pentru un post în învăţământ, eliminat din concurs pentru că a încercat să copieze!
BOTOSANI

Candidat pentru un post în învăţământ, eliminat din concurs pentru că a încercat să copieze!
Un aspirant la un post în învăţământul botoşănean, care s-a înscris la concursul organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean pentru suplinitori, în data de 5 septembrie, a fost eliminat din sala de examen pentru că a încercat să copieze. Acesta susţinea proba scrisă la disciplina Educaţie fizică şi a fost prins având asupra sa materiale din care să se “inspire". Alţi doi candidaţi s-au retras din motive personale, iar patru au absentat.

La concursul organizat de Inspectoratul Şcolar Botoşani, ce a avut loc la Şcoala nr. 10 din municipiu, pentru suplinitorii calificaţi şi necalificaţi s-au înscris 187 de candidaţi, dintre care 105 pentru posturile pentru suplinitori calificaţi.

În cursul zilei de marţi, candidaţii pentru posturile de suplinitori necalificaţi vor susţine interviul, pentru calificaţi nefiind această probă, întrucât aceştia au avut inspecţia specială la clasă.

Rezultatele la acest concurs se vor afişa în data de 7 septembrie.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani va reactualiza lista posturilor vacante, după acest concurs, posturile libere urmând a fi repartizate în şedinţe publice în zilele de 8 şi 9 septembrie. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuri de muncă vacante în Botoșani! VEZI OFERTA

astăzi, 14:11
105

710 de locuri de muncă în această săptămână, anunțate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani pentru această săptămână. Ingineri, tehni...

Comunicat - Răzvan Rotaru: "România și Croația trebuie să coopereze în cadrul Președinției Consiliului Uniunii Europene 2019-2020 pentru consolidarea coeziunii în regiune"

astăzi, 12:28
46

Deputatul PSD face parte din delegația comisiei de politică externă a Parlamentului României care se întâlnește cu viceprim-ministrul CroațieiDeputatul PSD Răzvan Rotaru va...

Botoșănean prins cu 102 km/h, într-o zonă cu viteză limitată la 50 km/h!

astăzi, 11:56
797

Drumurile noastre devin de la o zi la alta tot mai periculoase, și nu doar din cauza gropilor. Șoferii sunt din ce în ce mai imprudenți, astfel că misiunea polițiștilor, de a asigura un tr...