Campionatul National de Rally Sprint, premiera pentru Botosani!

Campionatul National de Rally Sprint, premiera pentru Botosani!
La Campionatul National de Rally Sprint de pe 19 octombrie si-au anuntat participarea 17 echipaje, dintre care patru sunt de la Auto Green Club Botosani.

Cel mai important pilot care va participa la raliul de la Botosani este Thomas Abraham, actualul campion national la grupa H. In plus, la Botosani va fi prezenta fiica multiplului campion national Titi Aur, care va concura duminica pe traseul dintre Baisa si Lacul Mihai Eminescu.

Concursul Rally Sprint Botosani MBB, care va avea loc pe data de 19 octombrie, conteaza ca etapa in Campionatul National de Rally Sprint al Romaniei si va reuni la start echipaje profesioniste care alearga in competitia nationala automobilistica, cu masini special pregatite pentru concurs, fiind o premiera in Botosani. Pana astazi la pranz, in concurs s-au inscris 17 echipaje, a spus Liviu Gania, pilot in Campionatul National de Rally Sprint si presedinte al Auto Green Club.

Competitia in mod cert va atrage multi spectatori si asta deoarece in afara celor doua etape programate, botosanenii vor avea ocazia sa vada masinile atat la startul care se va da din fata Prefecturii la ora 12.01, cat si pe traseu.

Concursul se va desfasura dupa un program care va include startul oficial, ce va avea loc la 12.01, din Piata Revolutiei, in fata Prefecturii, se va merge in parcul de service de la iesierea spre Suceava, echipajele vor fi prezente la prima proba speciala, care va avea loc in parcarea fostului magazin Botosani. Aici, pilotii vor avea de parcurs un traseu de indemanare, in care botosanenii vor avea ocazia sa vada manevrabilitatea acestor artisti ai volanului. Dupa aceasta proba speciala vor urma trei treceri pe o proba speciala de macadam organizata pe drumul forestier care leaga Ipotestiul de Baisa, o proba ce va putea fi urmarita de spectatorii botosaneni. Este o proba spectaculoasa, o proba virajata si o proba care va solicita la maxim maiestria sportivilor participanti. Dupa efectuarea acestor probe, va avea loc sosirea oficiala in Piata Revolutiei, urmand festivitatea de premiere, a adaugat Liviu Gania.

Etapa de la Botosani va fi transmisa in direct pe internet, de Live Botosani.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
120

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
80

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
77

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...