Campanu: Turcanu va candida pentru conducerea PNL doar daca va mai fi la anul in partid!

Campanu: Turcanu va candida pentru conducerea PNL doar daca va mai fi la anul in partid!

 Liviu Campanu, presedinte PNL Botosani  

Tensiunile din PNL, dintre liderul formatiunii, Liviu Campanu, si Florin Turcanu, nu sunt nici pe departe inlaturate, chiar daca inainte de campania electorala intre cei doi a avut loc marea impacare, mediata chiar de Calin Popescu Tariceanu!

Se pare ca, in cursul anului viitor, Florin Turcanu isi va depune candidatura pentru functia de presedinte al Organizatiei Judetene a PNL Botosani.

Turcanu a a spus doar ca alegerile din PNL vor fi in martie 2009, precizand ca posibil sa candideze, evitand sa ofere alte informatii.

Cat priveste o eventuala confruntare dintre Florin Turcanu si Liviu Campanu pentru pesedintia PNL Botosani, acesta din urma a spus ca este posibil doar daca Turcanu va mai fi in PNL, lasand de inteles ca Turcanu este mai apropiat de PD-L.

In politica, lucrurile se fac cu pasi mici. Florin Turcanu poate sa isi doreasca sa ajunga si pe luna. Trebuie sa demonstreza ca are putinta si stiinta de a convinge pentru a fi presedinte al PNL. Alegerile trebuie sa fie in 2009, dar nu se specifica luna. Florin Turcanu poate sa candideze doar daca va mai fi in PNL la anul, a spus Liviu Campanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

METEO: Cod Galben de ploi și vijelii pentru mai multe localități din județul Botoșani!

astăzi, 19:06
690

Ploi, vânt cu aspect de vijelie, grindină și descărcări electrice anunță Administrația Națională de Meteorologie pentru mai multe localități din județul Botoșani, avertizarea d...

VIDEO - Ce face un șofer după un accident într-un sens giratoriu din Suceava!

astăzi, 15:56
1066

Camerele de supraveghere au surprins un accident spectaculos, într-un sens giratoriu din Suceava, care a avut loc joi, 12 iulie. În imagini se observă cum, la ora 23.35, șoferul unu...

16 accidente de muncă în primul semestru din anul 2018, la Botoșani!

astăzi, 14:43
236

În primul semestru al anului 2018, la nivelul județului Botoșani au fost înregistrate 16 accidente de muncă (12 persoane accidentate în anul 2018 şi 4 persoane accidentate î...