Campanu: Turcanu va candida pentru conducerea PNL doar daca va mai fi la anul in partid!

Campanu: Turcanu va candida pentru conducerea PNL doar daca va mai fi la anul in partid!

 Liviu Campanu, presedinte PNL Botosani  

Tensiunile din PNL, dintre liderul formatiunii, Liviu Campanu, si Florin Turcanu, nu sunt nici pe departe inlaturate, chiar daca inainte de campania electorala intre cei doi a avut loc marea impacare, mediata chiar de Calin Popescu Tariceanu!

Se pare ca, in cursul anului viitor, Florin Turcanu isi va depune candidatura pentru functia de presedinte al Organizatiei Judetene a PNL Botosani.

Turcanu a a spus doar ca alegerile din PNL vor fi in martie 2009, precizand ca posibil sa candideze, evitand sa ofere alte informatii.

Cat priveste o eventuala confruntare dintre Florin Turcanu si Liviu Campanu pentru pesedintia PNL Botosani, acesta din urma a spus ca este posibil doar daca Turcanu va mai fi in PNL, lasand de inteles ca Turcanu este mai apropiat de PD-L.

In politica, lucrurile se fac cu pasi mici. Florin Turcanu poate sa isi doreasca sa ajunga si pe luna. Trebuie sa demonstreza ca are putinta si stiinta de a convinge pentru a fi presedinte al PNL. Alegerile trebuie sa fie in 2009, dar nu se specifica luna. Florin Turcanu poate sa candideze doar daca va mai fi in PNL la anul, a spus Liviu Campanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Micile artiste din Botoșani au fost THE BEST VOICE la Chișinău! FOTO

Vineri, 22 Februarie 2019
335

Miercuri, 20 februarie, a avut loc la Chișinău, Republica Moldova, a doua parte a Concursului internațional  de interpretare vocala THE BEST VOICE, unde copii cu vârsta intre 5 si 1...

Propunere de lege în Parlament: Patronii descalificați la Start-Up Nation ar putea primi cei 42.000 Euro

Vineri, 22 Februarie 2019
169

​Patronii care au fost descalificați în programul Start-Up Nation din cauza neautorizării codului CAEN sau a altor „prevederi contractuale minore” ar putea să primească dreptul...

Scriitori botoșăneni premiați la Iași, în cadrul Festivalului "In memoriam Grigore Vieru"

Vineri, 22 Februarie 2019
327

Victor Teișanu a fost distins cu Diploma de laureat al săptămânalului Literatura și Arta - 2018 pentru Critică literară. Săptămânalul "Literatura și Arta", al cărei red...