CAMPANU: Imi exprim deosebita bucurie cu ocazia anuntarii candidaturii la presedintia PNL a domnului Turcanu!

CAMPANU: Imi exprim deosebita bucurie cu ocazia anuntarii candidaturii la presedintia PNL a domnului Turcanu!

 Liviu Campanu, presedinte PNL Botosani  

Declaratiile deputatului Florin Turcanu, monitorizate atent de colegul sau parlamentar, Liviu Campanu!

Presedintele organizatiei Botosani a PNL isi manifesta bucuria la aflarea vestii ca Turcanu va candida la sefia partidului. Fiecare membru al PNL are dreptul de a candida pentru functiile de conducere in structurile partidului, spun liberalii botosaneni.

“De aceea imi exprim deosebita bucurie cu ocazia anuntarii candidaturii la presedintia PNL a domnului Turcanu", a spus senatorul Liviu Campanu, presedintele PNL Botosani.

Nu aceeasi bucurie manifesta liderul Botosani cu privire la declaratile lui Florin Turcanu, din care reiese ca, in curand, va deveni secretar general al PNL la nivel central!

“Cu privire la faptul ca domnul Turcanu anunta ca in cel mai scurt timp va fi secretar general al PNL, din respect pentru membrii de partid si pentru electoratul botosanean, trebuie sa precizam ca acest vis poate fi realitate de abia dupa Congresul Extraordinar al partidului, care va avea loc la Bucuresti. Daca va fi castigator Crin Antonescu - Turcanu ar putea ocupa functia de secretar general adjunct al PNL, nicidecum secretar general", a spus Liviu Campanu.

Un lucru este sigur, informeaza Biroul de presa al PNL Botosani: Indiferent cine va castiga presedintia PNL la Congresul Extraordinar al PNL, Liviu Campanu, presedintele filialei PNL Botosani, impreuna cu alti sapte presedinti de filiale din tara, respectiv Giurgiu, Calarasi, Hunedoara, Ilfov, Valcea, Teleorman si Buzau vor fi membri de drept ai biroului politic central, ca urmare a rezultatelor obtinute de aceste filiale la alegerile europarlamentare, locale si generale.

 Citeste si VIITOR DE AUR PENTRU FLORIN TURCANU

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
19

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
50

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
180

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...