Campanu ii recomanda lui Tabuleac sa consulte un medic!

Campanu ii recomanda lui Tabuleac sa consulte un medic!
Defect profesional sau grija fata de presedintele Consiliului Judetean? Senatorul Liviu Campanu, a carui profesie de baza este cea de medic, l-a ironizat astazi, in conferinta de presa a PNL, pe presedintele CJ, Mihai Tabuleac, in legatura cu declaratiile celui din urma aparute in presa locala.

"Ii reamintesc lui Mihai Tabuleac faptul ca este ales presedinte al Consiliului Judetean, dar ca vine din partea unui partid politic. Am inteles ca vrea neaparat sa fie consultat in legatura cu numirea unui nou vicepresedinte CJ, in locul lui Constantin Contac. Daca vrea neaparat sa fie consultat, ii recomand sa apeleze la orice medic din oras", a declarat Liviu Campanu.

Reamintim ca, in cursul zilei de joi, presedintele CJ a declarat public faptul ca asteapta sa fie consultat in legatura cu persoana desemnata de PSD pentru a ocupa functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean, intrucat cu Constantin Contac nu s-a bucurat de o colaborare eficienta.

Cu privire la faptul ca au aparut deja cateva nume vizate de PSD pentru functia de vicepresedinte, Campanu a mentionat ca, desi, conform intelegerii PSD-PDL, postul va fi ocupat de un social-democrat, daca un liberal va candida pentru aceasta functie, el va fi sprijinit. Chiar daca, recunoaste liberalul, nici un membru PNL nu va avea sorti de izbanda.

"Sunt convins, insa, ca in momentul de fata parteneriatul PSD-PDL va functiona si postul de vicepresedinte va fi ocupat de un pesedist", a completat Campanu.

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
38

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
38

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
103

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...