Campanu, atac dur la adresa prefectului!

Campanu, atac dur la adresa prefectului!

 Liviu Campanu, senator, presedinte PNL Botosani  

Senatorul Liviu Campanu, presedinte al organizatiei PNL Botosani, este hotarat sa duca pana la capat lupta cu prefectul judetului Botosani, Cristian Roman.

De la simple acuze, prin care ii reproseaza lui Cristian Roman ca ii face campanie lui Crin Antonescu, desi este prefect apolitic, pana la afirmatii grave, legate de activitatea anterioara a prefectului.

L-a sunat miercuri pe senatorul de Bacau, Gabriel Berca, fost prefect si secretar general al Guvernului, si l-a rugat sa voteze cu Crin Antonescu. Vreau sa ii spun ca nu eu sunt cel care duce institutia prefectului in asemenea conflicte si in derizoriu, ci domnia sa, prin activitatea pe care o desfasoara, a declarat Liviu Campanu.

Legat de faptul ca prefectul i-a reprosat ca nu se ocupa de problemele cetatenilor, in calitate de senator, Campanu a reactionat, mentionand ca a depus sute de amendamente in Parlament.

Ii multumesc pentru grija pe care o are cu privire la activitatea mea ca parlamentar. Imi cunosc foarte bine obligatiile fata de cei care m-au ales, spre deosebire de dumnealui, care nu a participat niciodata la o competitie electorala. El prefera competitiile underground, unde lucrurile se rezolva prin numiri. Numai la discutiile pe buget din acest an am avut 518 amendamente care se refereau la rezolvarea problemelor locuitorilor acestui judet, a precizat Campanu.

De aici si pana la acuzatii grave nu a mai fost decat un pas!

Vreau sa ii reamintesc ca inca nu a explicat cetatenilor judetului Botosani legatura care exista intre contractele pe care le-a avut firma Semnal cu Prefectura Botosani, legatura pe care a avut-o firma Dany Ema cu Prefectura Botosani si constructia unei case, undeva in apropierea Liceului Pedagogic, aflata in proprietatea domnului prefect, pe terenul firmei Semnal, executata de SC Dany Ema. Nu a explicat daca exista vreo legatura intre Institutia Prefectului si traficul de tigari in zona de granita a judetului Botosani, a declarat senatorul liberal.

Amintim ca razboiul declaratiilor a fost deschis de Liviu Campanu, cu doar cateva zile inainte de Conferinta Nationala a PNL, pe 20-21 martie, cand liberalii vor vota presedintele, avand de ales intre Crin Antonescu si Calin Popescu Tariceanu.

Organizatia de la Botosani a anuntat ca il sustine pe Tariceanu, insa deputatul Florin Turcanu a declarat public faptul ca optiunea sa se indreapta catre Crin Antonescu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
4

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1334

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
355

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...