CAMPANU A CASTIGAT LUPTA, TURCANU CONTINUA RAZBOIUL!

CAMPANU A CASTIGAT LUPTA, TURCANU CONTINUA RAZBOIUL!

 Florin Turcanu: Liviu Campanu calca in picioare orice pentru a-si obtine dumnealui scopul!  

Dupa cum va anuntam inca de aseara, membrii Biroului Politic Judetean al PNL l-au revocat pe Florin Turcanu din functia de secretar coordonator, cu patru abtineri si restul voturilor pentru. In aceasta dimineata, Florin Turcanu a anuntat ca va pleca la Bucuresti in cautarea dreptatii.

Am condus patru campanii electorale ca director de campanie. De pe locul 24 am ajuns pe locul sapte, apoi pe locul cinci, dupa a doua si a treia campanie si pe trei la nivel national dupa a patra campanie. Chiar nu inteleg! In loc sa critice colegi de-ai nostri care au obtinut un procent doar de 7%, ne-au luat pe rand. Primul pe mine, al doilea pe Relu Tarzioru, al treilea pe primarul de la Manoleasa, a spus Florin Turcanu.

Biroul Politic al PNL a fost convcat vineri dupa-amiaza de Liviu Campanu, sedinta care a avut ca ordine de zi analiza rezultatelor alegerilor parlamentare si suspendarea din functie a secretarului coordonator si numirea vicepresedintelui Liviu Andronic in loc.

 

Intalnirea de la TEX

Sincer sa fiu nu ma cramponez si nu am nicio problema ca dumnealui doreste inlocuirea mea, dar ma deranjeaza atitudinea lui dictatoriala si puciul pe care incearca sa-l faca in cadrul PNL. Inainte de sedinta i-am gasit la Restaurantul TEX pe el si pe o parte din membrii Biroului punand la cale suspendarea mea, precizeaza Turcanu.

Turcanu spune ca totul s-a petrecut pentru ca liderul PNL, Liviu Campanu, se teme ca vor fi alegeri si nu va mai iesi in fruntea formatiunii.

Ma acuza pe mine ca am facut declaratii in presa ca as dori eu sa candidez sau sa sustin un candidat, in speta un primar din judet, pentru alegerile ce vor urma in cadrul filialei PNL. Am spus si o mai repet. Este un lucru democratic, normal intr-un partid ca PNL, ca sa nu avem un Ceausescu impreuna cu secretarii lui de partid. Liviu Campanu este un tip foarte dictatorial si calca in picioare orice pentru a-si obtine dumnealui scopul, mai spune Turcanu.

Reactia lui Turcanu Florin Turcanu a luat deja legatura cu 17 primari si 18 viceprimari, care vor semna un material pe care il vor depune la Biroul Politic National al PNL.

 Am sa discut clar daca dumnealor sunt de acord cu atitudinea dictatoriala a domnului presedinte Liviu Campanu. Nu pot sa spun ca devin deputat independent, dar imi doresc ca in cadrul filialei PNL sa revina democratia si la anul in martie sa fie o alegere democratica si cine e mai bun sa castige. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne taiem capul unul altuia, a mai adaugat Florin Turcanu.

Liberalul subliniaza ca nu intelege totusi de ce in locul sau a fost numit Liviu Andronic si nu altcineva. Turcanu va contesta decizia de suspendare. Pentru ca, spune liberalul, nu a fost aprobata ordinea de zi. Mai mult, el trebuia informat cu 7 zile inainte referitor la sanctiune pentru a-si putea pregati apararea.

Turcanu mai spune ca s-a votat prin vot deschis, si ca au votat membri ai Biroului care nu sunt legitimati de Delegatia Permanenta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
17

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
124

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
410

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...