Campania ShoeBox se desfăşoară şi la Botoşani!

Campania ShoeBox se desfăşoară şi la Botoşani!
ShoeBox înseamnă TIMPUL şi EFORTURILE depuse de români cu inimă, de orice vârstă şi provenienţă socială sau etnică, care pun din puţinul sau multul lor, pentru cei care nu au.

NU e magie, NU e vrajă, NU e basm, e REALITATE, așa cum spune inițiatorul acestei campanii în România.

Pe scurt este nevoie de o cutie de pantofi, goală, care se împachetează cu hârtie de cadou (corpul și capacul separate), se umple cu toate bunatățile (de la jucării, la hăinuțe, rechizite, produse de igienă, etc.) până când se ajunge la un cadou pe care ne-ar plăcea nouă să îl primim, dar pentru un copil cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani.

Apoi, cutia, nesigilată, se aduce la sediul Shoebox din Botoșani, unde vom aduna cât mai multe cutii.

Începând cu 15 decembrie, când perioada de colectare se sfârșește, cadourile vor fi distribuite copiilor din familii defavorizate de pe teritoriul județului pentru a le aduce un zâmbet în perioada Crăciunului.

Locul unde se vor aduna cutiile este Strada Nicolae Iorga nr. 10, în spatele internatului liceului A.T. Laurian, în incinta Sindicatului Învățământului Preuniversitar.

Pentru mai multe detalii despre campanie și despre ce poate conține cutia de pantofi accesați www.shoebox.ro sau numărul de telefon 0754 407 397.

Comunicat de presă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
31

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
396

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
148

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...