Buhaianu descopera probleme de comunicare intre membrii familiei Contac

Buhaianu descopera probleme de comunicare intre membrii familiei Contac

Catalin Buhaianu

Liviu Contac a declarat ca tatal sau a facut lobby la Bucuresti si a adus acele fonduri pentru echilibrare. Dar vreau sa-i transmit ca poate nu a vorbit cu tatal sau si nu stie, dar domnul Contac s-a dus la Bucuresti sa vada cine candideaza pentru postul de senator. Nici nu a ajuns pe la Guvern sa vada daca se aloca fonduri pentru judetul Botosani, a spus astazi Catalin Buhaianu.

Supararea deputatului vine dupa declaratiile facute in acesta saptamana de Liviu Contac, declaratii din care reiesea ca banii sositi in Botosani de la Guvern sunt rezultatul unui lobby intens facut la Bucuresti de Constantin Contac, vicepresedinte al Consiliului Botosani.

Buhaianu mai face referire si la alocarea preferentiala a banilor din fondul de rezerva pentru finantarea unor cheltuieli curente si de capital la unele unitati administrativ-teritoriale.

Din 27 de primarii conduse de social-democrati, 26 au primit fonduri, din 23 conduse de PNL, 22 au primit fonduri, iar din 22 de primarii conduse de pedelisti, doar 7 au primit bani pentru echilibrarea bugetelor, a precizat Catalin Buhaianu.

Deputatul pedelist mai atentioneaza ca la Darabani au fost alocati 800.000 lei pentru iluminatul arhitectural si peisagistic, iar la Biserica din Dracsani 300.000 lei pentru imprejmuire.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
9

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
51

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
82

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...