Bruce Lee de la Primarie, o gluma proasta!

Bruce Lee de la Primarie, o gluma proasta!

 Florin Ghiorghita, viceprimar  

George Ostafie nu scapa de criticile lui Ghiorghita, dupa ce liberalul a facut comentarii, in urma cu cateva zile, la adresa lui Eugen Turcanu, director al compartimentului administrativ din Primaria Botosani care gestioneaza bazele sportive de pe raza municipiului.

Zilele trecute, Ostafie l-a catalogat pe Eugen Turcanu drept Bruce Lee de la Primarie.

Eu cred ca trebuie sa fie o mandrie pentru noi ca avem sportivi in Botosani de genul lui Eugen Turcanu. Este maestru Qwan Ki Do, are centura neagra de doi dani si deja se pregateste pentru trei dani. E o performanta foarte greu de atins de cineva. El are o educatie deja formata prin sport, o educatie pe care din punctul meu de vedere domnului Ostafie ii lipseste. Poate nu ar fi tarziu chiar si la varsta asta sa se apuce si el de sport, il apara Florin Ghiorghita pe Eugen Turcanu.

Mai mult, Ghiorghita acuza ca, prin atitudinea sa, Ostafie a desconsiderat toti practicantii de arte martiale din Botosani.

Din punctul meu de vedere, domnul Ostafie a facut o gluma foarte proasta, prin care a jignit toti practicantii de arte martiale din oras si sportul in general. Cei care obtin performante in sport chiar muncesc pentru ele si nu e cazul sa ne batem joc de ei. Chiar daca el e director, nu e numit de domnul Ostafie acolo. A castigat un concurs. As prefera sa am oameni de genul lui Eugen Turcanu in toate compartimentele Primariei fiindca este un om foarte serios. Nu bea, nu fumeaza, isi face foarte bine treaba si ar fi un exemplu bun de urmat pentru multi, chiar si pentru domnul Ostafie, a mai adaugat Florin Ghiorghita.

Reamintim ca, in urma cu trei zile, George Ostafie, consilier local si presedinte al Organizatiei Municipale PNL, l-a atacat pe Eugen Turcanu, seful bazelor sportive din oras.

Zilele acestea a iesit acel Bruce Lee al Primariei care guverneaza Sala Polivalenta si a zis ca nu se va face patinoar pe esplanada obiectivului. Noi, liberalii, nu suntem impotriva amplasarii patinoarului la Polivalenta. Ceea ce ma frapeaza pe mine e ca acest domn, la lansarea candidatilor PD-L, nu stia de acea Hotarare de Consiliu Local si dintr-odata, cand e vorba de patinoar, vrea s-o respecte, a declarat Ostafie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
48

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
32

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
54

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...