Botosaniul se pregateste de Turul Ciclist al Romaniei!

Botosaniul se pregateste de Turul Ciclist al Romaniei!

 Mihai Tabuleac, Catalin Flutur, Gavrila Vasilescu  

Pe 9 iunie, Turul Ciclist al Romaniei va ajunge la Botosani! Competitia este la a patra editie, participand 15 echipe din Europa, capacitatea maxima a sportivilor care se pot inscrie fiind de o suta.

Astazi, la Prefectura Botosani s-au intrunit organizatorii acestui tur de ciclism cu prefectul Cristian Roman, presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, si primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur.

In cadrul acestei intruniri s-au discutat conditiile de desfasurare a competitiei sportive.

“Pana in prezent, au solicitat participarea in acest tur al Romaniei aproximativ 25 de echipe, dintre care trei sunt romanesti, iar celelalte 22 sunt straine, venind din intreaga Europa. Totusi, dintre acestea, trebuie sa selectam doar 15 echipe. Speram si anul acesta sa avem cel putin acelasi succes ca anul trecut", a spus Gavrila Vasilescu, presedintele de onoare a Federatiei Romane de Ciclism.

Odata cu Turul Ciclist al Romaniei, botosanenii vor avea parte anul acesta si de un concurs local pentru amatori.

"Pentru noi e o onoare deosebita. O manifestare de genul acesta nu poate decat sa conduca Botosaniul in prim-planul Romaniei. Ziua respectiva va fi o zi de sarbatoare, vom face in aceeasi zi un mic concurs si in Botosani, pentru amatori", a spus Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani.

Pana in prezent s-au stabilit doar trei etape, trasandu-se in continuare conturul turului. Cu siguranta va fi traseul de la Constanta-Braila-Bacau-Botosani.

Anul trecut, Turul Ciclist a fost considerat drept cea mai importanta competitie internationala din Romania.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
758

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
245

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
200

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...