BOTOŞANI: Ambulanţă care transporta o fetita în stop cardio-respirator, implicată într-un accident! Copila a murit la spital! UPDATE - FOTO

BOTOŞANI: Ambulanţă care transporta o fetita în stop cardio-respirator, implicată într-un accident! Copila a murit la spital! UPDATE - FOTO
În ambulanţă, un copil era resuscitat pentru a fi readus la viaţă! Accidentul, care ar fi putut avea urmări tragice, s-a produs luni dimineaţa, în municipiul Botoşani, în intersecţia Calea Naţională cu strada Octav Onicescu, în apropiere de Şcoala 11.

O ambulanţă tip ARTI circula pe Calea Naţională, dinspre Uvertura Mall spre Stadion. La intersecţia cu strada Octav Onicescu a virat stânga, către Spitalul de Pediatrie. Ambulanţa, care avea în funcţiune semnalele luminoase şi acustice, a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie, izbindu-se într-un autoturism Dacia 1310, care circula dinspre strada Imparat Traian.

În urma impactului nu au existat victime, dar la faţa locului au ajuns poliţiştii.

Ambulanţa transporta un copil aflat în stop cardio-respirator, în momentul accidentului acesta fiind resuscitat, pentru a fi readus la viaţă.

"Am fost solicitaţi pentru un copil în vârstă de 15 ani, aflat în stop cardio-respirator. Am preluat pacientul începând pe loc manevrele de resuscitare, iar în drum spre Secţia de Pediatrie am fost implicaţi într-un accident rutier. Am auzit o bubuitură, nu mi-am dat seama exact ce s-a întâmplat. Imediat după impact am solicitat o altă ambulanţă, care a preluat pacientul, continuând manevrele de resuscitare", a declarat medicul Eduard Gurău, din cadrul SJA Botoşani.

UPDATE 10:30: Din nefericire, fetita de 15 ani, care se afla in ambulanta implicata in accidentul rutier, a decedat la Sectia de Pediatrie, in ciuda eforturilor medicilor de a o salva.









 

 

Spune-ne opinia ta