Botosanenii au luat cu asalt Spitalul de Recuperare, dar pentru Jacuzzi si masaj!

Botosanenii au luat cu asalt Spitalul de Recuperare, dar pentru Jacuzzi si masaj!
Daca in urma cu sase saptamani, cand Spitalul de Recuperare a deschis Laboratorul de recuperare, medicina fizica si balneologie, botosanenii erau destul de reticenti in a apela la serviciile oferite de aceasta sectie, acum, angajatii abia mai pot face fata solicitarilor. Motivul? Preturile mici, cumulate cu serviciile ireprosabile ale specialistilor.

Jacuzzi, sauna, inot, masaj. De toate acestea au parte botosanenii care apeleaza la serviciile laboratorului inaugurat la mijlocul lunii octombrie la Spitalul de Recuperare Sf. Gheorghe.

La inceput, reticenta a fost mare, acum insa angajatii abia mai pot face fata solicitarilor.

“Initial, in prima luna, solicitarile au fost putine, dar acum cu greu mai reusim sa facem fata programarilor, a spus Carmen Gavrilas, director Spitalul de Recuperare Sf. Gheorghe Botosani.

Astfel ca, in numai o luna si jumatate, s-au incasat peste 7.000 de lei. Asta in ciuda faptului ca prea putini sunt botosanenii care apeleaza la astfel de servicii. Fie ca sunt pentru infrumusetare sau pentru ameliorarea starii de sanatate.

Si totusi, 40 de minute de masaj costa doar 20 de lei, iar o ora de fitness 4 lei. Tot aici, parintii isi pot aduce copiii pentru a lua lectii de inot.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescent născut în Botoșani, elogiat de presa italiană!

astăzi, 09:23
117

Italienii elogiază, într-un articol în La Nazione, talentul unui adolescent român în vârstă de 17 ani. Născut în Botoșani, Bogdan Stauciuc locuiește de mu...

CUMPLIT: Bătrână ștrangulată în propria casă pentru banii de pensie!

astăzi, 09:05
217

A supraviețuit războiului, foametei și zecilor de ani de comunism, dar a ajuns batjocura unui individ care a tânjit la fărâma ei de bani. Femeia în vârstă de 87 de ani a f...

Revolta unui dascăl după ce profesoara înjunghiată în fața cancelariei a fost găsită vinovată. "Nu aveți suflet, sunteți seci pe dinăuntru şi complici cu agresorul"

astăzi, 08:38
345

Comisia Liceului "Spiru Haret" din Ploiești a analizat cauzele incidentului deosebit de grav în care un cadru didactic a fost înjunghiat de un fost elev. Profesoara de mate...