Botosanenii au luat cu asalt Spitalul de Recuperare, dar pentru Jacuzzi si masaj!

Botosanenii au luat cu asalt Spitalul de Recuperare, dar pentru Jacuzzi si masaj!
Daca in urma cu sase saptamani, cand Spitalul de Recuperare a deschis Laboratorul de recuperare, medicina fizica si balneologie, botosanenii erau destul de reticenti in a apela la serviciile oferite de aceasta sectie, acum, angajatii abia mai pot face fata solicitarilor. Motivul? Preturile mici, cumulate cu serviciile ireprosabile ale specialistilor.

Jacuzzi, sauna, inot, masaj. De toate acestea au parte botosanenii care apeleaza la serviciile laboratorului inaugurat la mijlocul lunii octombrie la Spitalul de Recuperare Sf. Gheorghe.

La inceput, reticenta a fost mare, acum insa angajatii abia mai pot face fata solicitarilor.

“Initial, in prima luna, solicitarile au fost putine, dar acum cu greu mai reusim sa facem fata programarilor, a spus Carmen Gavrilas, director Spitalul de Recuperare Sf. Gheorghe Botosani.

Astfel ca, in numai o luna si jumatate, s-au incasat peste 7.000 de lei. Asta in ciuda faptului ca prea putini sunt botosanenii care apeleaza la astfel de servicii. Fie ca sunt pentru infrumusetare sau pentru ameliorarea starii de sanatate.

Si totusi, 40 de minute de masaj costa doar 20 de lei, iar o ora de fitness 4 lei. Tot aici, parintii isi pot aduce copiii pentru a lua lectii de inot.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Aceeași școală cangrenată…

astăzi, 10:25
3

de Cătălin Borangic, istoric:Pe multe dintre grupurile Facebook nu doar nivelul conversațiilor atinge adesea zona gazelor de șist, ci și limbajul este unul pe care nu de puține ori doar cu ...

Un copil de 11 ani din Pomârla a fost atacat de un șarpe!

astăzi, 09:14
613

Un copil de 11 ani, din județul Botoșani, a ajuns la spital după ce a fost atacat sâmbătă seară de un șarpe.Băiețelul, din comună Pomârla, a plecat pe imașul din marginea sa...

Psihologul Angela Nuțu: Inteligența încetinește procesul de îmbătrânire!

astăzi, 08:59
75

Oamenii de ştiinţă susţin că bătrânețea este indusă de mintea noastră, deci există o legătură considerabilă între nivelul de inteligenţă al unei persoane şi modul în ...