Botosanenii au luat cu asalt Spitalul de Recuperare, dar pentru Jacuzzi si masaj!

Botosanenii au luat cu asalt Spitalul de Recuperare, dar pentru Jacuzzi si masaj!
Daca in urma cu sase saptamani, cand Spitalul de Recuperare a deschis Laboratorul de recuperare, medicina fizica si balneologie, botosanenii erau destul de reticenti in a apela la serviciile oferite de aceasta sectie, acum, angajatii abia mai pot face fata solicitarilor. Motivul? Preturile mici, cumulate cu serviciile ireprosabile ale specialistilor.

Jacuzzi, sauna, inot, masaj. De toate acestea au parte botosanenii care apeleaza la serviciile laboratorului inaugurat la mijlocul lunii octombrie la Spitalul de Recuperare Sf. Gheorghe.

La inceput, reticenta a fost mare, acum insa angajatii abia mai pot face fata solicitarilor.

“Initial, in prima luna, solicitarile au fost putine, dar acum cu greu mai reusim sa facem fata programarilor, a spus Carmen Gavrilas, director Spitalul de Recuperare Sf. Gheorghe Botosani.

Astfel ca, in numai o luna si jumatate, s-au incasat peste 7.000 de lei. Asta in ciuda faptului ca prea putini sunt botosanenii care apeleaza la astfel de servicii. Fie ca sunt pentru infrumusetare sau pentru ameliorarea starii de sanatate.

Si totusi, 40 de minute de masaj costa doar 20 de lei, iar o ora de fitness 4 lei. Tot aici, parintii isi pot aduce copiii pentru a lua lectii de inot.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneni nominalizați pentru Excelență în Asistența Socială!

Marţi, 19 Februarie 2019
71

Persoanele nominalizate la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială, ediţia 2019, sunt votate on-line până pe data de 25 februarie (ora 00.00).Câștigătorii Galei...

Un nou caz de meningită la Botoșani: Pacientul este în comă, cu identitate necunoscută

Marţi, 19 Februarie 2019
507

Un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, cu identitate necunoscută, a fost diagnosticat cu meningită la Botoșani. Pacientul a fost găsit inconștient pe marginea drumului, el fi...

Sindromul de tunel carpian sau amorțeala mâinii, o boală din ce în ce mai frecventă. Care e cauza?

Marţi, 19 Februarie 2019
262

Lucrezi prea mult la calculator ziua, la birou, iar seara continui să stai în fața ecranului fie cu treabă, fie doar navigând pe internet? Ei bine, este foarte posibil să faci sindromu...