Botosanenii au invatat sa faca reclamatii!

Botosanenii au invatat sa faca reclamatii!

 Directia de Sanatate Publica Botosani  

Aproape 300 de botosaneni s-au adresat Directiei de Sanatate Publica, in cursul anului 2008, cu tot soiul de reclamatii, de la probleme in legatura cu medicamentele compensate, pana la cele legate de programul de lucru al medicilor!

Dintre acestea, 90% au fost axate pe probleme de igiena, restul referitor la nelamuriri vizavi de acordarea retetelor cu medicamente compensate sau necompensate.

Majoritatea au fost pe probleme de igiena. Multe legate de amplasarea grupurilor sanitare sau a unor grajduri foarte aproape de bucatarii, locuinte, fantani. Noi le verificam pe toate, insa nu intotdeauna se confirma, a declarat purtatorul de cuvant al DSP Botosani, Lidia Onofrei.

Acolo unde reclamatiile sunt intemeiate, inspectorii dispun termene de remediere conform OMS 536/1997. Unde reprezentantii DSP nu au competente, indruma cetatenii spre organele abilitate sa le rezolve problemele.

Am fost intrebati si de programul de consultatii al medicilor. Noi suntem datori sa raspundem la toate cererile cetatenilor. Unde nu avem noi cum interveni le dirijam mai departe, a mai adaugat Lidia Onofrei.

Anul acesta, in statisticile institutiei au fost deja inregistrate 10 reclamatii, toate vizavi de amplasarea unor grupuri sanitare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
65

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
96

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
39

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...