Botosanencele nu mai alearga dupa italieni sau turci

Botosanencele nu mai alearga dupa italieni sau turci

 Constantin Gabor  

In registrul Starii Civile sunt inregistrate, in acest an, 22 de cazuri de casatorii intre botosaneni si cetateni straini. Cele mai multe, respectiv 12 casatorii, sunt incheiate intre botosaneni si basarabence (10 casatorii) si botosanence cu basarebeni (2 casatorii).

In rest, ofiterul Starii Civile din municipiul Botosani a unit destinele botosanencelor cu barbati de provenienta din Israel, Ecuador, Pakistan, Sri Lanka, Turcia, Japonia si Italia. Numarul casatoriilor cu cetateni straini e cam la acelasi nivel. Nu mai este acea explozie inregistrata acum 7 ani, cand botosanencele se casatoreau pe capete cu turci si italieni. Acum s-au mai potolit, a mai adaugat Constantin Gabor.

Potrivit celor declarate de ofiterul Starii Civile de pe langa Primaria Botosani, Constantin Gabor, din totalul de 823 casatorii, in cam 5% din cazuri, unul dintre parteneri se afla la a doua sau a treia casatorie.

Unii si-au pus pirostriile, altii si le-au repus. Acum sase ani am avut un caz, cand un botosanean s-a casatorit pentru a patra oara si in toate cazurile miresele aveau 17 ani, varsta lui fiind de peste 30 ani, a precizat Constantin Gabor. Numarul casatoriilor este cam la nivelul celor inregistrate anul trecut, in aceeasi perioada.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
22

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
223

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
131

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...