BOTOSANEANUL GELU TOFAN - O enigma pentru analistii economici din Romania!

BOTOSANEANUL GELU TOFAN - O enigma pentru analistii economici din Romania!

GELU TOFAN

Botosaneanul Gheorghe Tofan - Gelu, cum ii spune toata lumea - e un nume care nu lipseste din nici un clasament al celor mai bogati oameni din Romania: averea trecuta alaturi de fotografia sa variaza, in functie de momentul estimarii, intre 80 si 120 mil. dolari.

Mai corect, de fapt, ar fi sa spunem ca numele lui Tofan n-a lipsit din nici un clasament pana acum: creatorul imperiului Tofan, odata lider al pietei de anvelope si unul dintre cei mai mari producatori europeni, a fost exclus anul acesta din toate topurile averilor.

Tofan era insa, chiar si inainte de 2008, o fotografie miscata“.

Caderea sa, o stie toata lumea, a inceput de mult – dar o certifica, de data aceasta, si concluziile analizei pe care a facut-o lichidatorul companiei si pe care MONEY EXPRESS le prezinta acum in premiera.

Dincolo de cauzele prabusirii businessului Tofan, ramane de actualitate o intrebare: cu ce se alege Gelu Tofan, pana la urma, dupa falimentul multora dintre companiile sale?

Si care ar fi premisele de la care ar putea porni omul de afaceri pentru a reveni in lumea marelui business si, implicit, in topurile celor mai bogati romani?

CITESTE MATERIALUL DIN MONEY EXPRESS



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
243

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
281

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
92

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...