Botosaneanul care si-a pus capat zilelor intr-un hotel din Timisoara abia venise din Spania - completare

Botosaneanul care si-a pus capat zilelor intr-un hotel din Timisoara abia venise din Spania - completare

 Gheorghe Torodoc a lasat un bilet in care isi cere iertare pentru gestul sau  

O camerista a Hotelului Nord, din Timisoara, s-a ingrozit cand, vrand sa faca ordine in baie, a descoperit trupul neinsufletit. Barbatul era originar din Botosani si se stabilise in Spania, insa venea des la hotelul cu pricina, aflat in imediata vecinatate a Garii de Nord Timisoara.

Receptionerii le-au declarat politistilor ca, intrucat barbatul se cazase de multe ori la ei in ultimele doua saptamani, trasesera concluzia ca acesta are afaceri in Timisoara. Gheorghe Torodoc, de 42 de ani, din comuna Baluseni, judetul Botosani, sosise de ceva timp din Spania si era un client obisnuit al hotelului.

"De fiecare data s-a comportat normal, a platit intotdeauna la plecare si parea un om prietenos. Ultima oara a venit la hotel ieri dimineata. I s-a dat o camera de la parter, iar azi-dimineata a fost vazut la micul dejun. A servit doar o cafea si s-a retras in camera. Nimeni nu l-a vazut plecand", a povestit o camerista.

In jurul orei 11.00, camerista s-a dus sa aeriseasca si sa dea cu aspiratorul. Pentru ca in baie era lumina aprinsa, femeia a intrat , gasindu-l pe barbat spanzurat cu o bucata de cearceaf de cuiul de la dus. Botosaneanul a lasat un bilet, in care scria ca era bolnav.

De asemenea, isi cerea iertare pentru ceea ce avea sa faca. Criminalistii timisoreni spun ca este posibil ca barbatul de 42 de ani sa fi avut necazuri cu banii ori datorii mari, insa nu exclud nici varianta unei deceptii in dragoste.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1172

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
324

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
302

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...