Botoşăneancă ucisă în Italia în urma unor jocuri erotice!

Botoşăneancă ucisă în Italia în urma unor jocuri erotice!


Facebook

Sfârşit tragic pentru o tânără în vârstă de 18 ani, din Flămânzi. Botoşăneanca a fost ucisă în Italia şi abandonată pe un câmp. Corpul neînsufleţit al fetei, dezbrăcat, a fost găsit de un fermier.

Potrivit LaRepubblica.it, Lavinia Simona Ailoaiei l-a cunoscut pe cel care avea să îi pună capăt zilelor pe Internet, pe un site de întâlniri. În mediul virtual tânăra era cunoscută sub numele Dora.

Ea l-a cunoscut prin intermediul respectivului site pe Andrea Pizzocolo, în vârstă de 41 de ani, de profesie contabil.

Potrivit jurnaliştilor italieni, în noaptea de vineri spre sâmbătă, botoşăneanca s-a întâlnit cu italianul într-un motel din Arsizio (Varese). Cei doi au întreţinut raporturi sexuale, iar în ruma unor jocuri erotice, tânăra având prinse nişte cleme de cablu de gât, nu a mai putut respira, murind ştrangulată.

După cum a povestit anchetatorilor, italianul a încercat să îi despindă clemele dar nu a reuşit. Oamenii legii nu l-au crezut, motiv pentru care l-au acuzat de omor cu premeditare.

Ce este însă şi mai şocant este faptul că după e tânăra a murit, bărbatul a dus-o la un alt motel, unde a întreţinut din nou relaţii sexuale cu cadavrul fetei. După aceasta i-a acoperit faţa cu un prosop şi a abandonat-o la marginea localităţii Lodi, în apropiere de ultimul motel unde au fost.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit de un fermier care a şi alertat autorităţile.

Pe baza amprentelor şi în urma cercetărilor făcute la motel, oamenii legii l-au găsit pe făptaş.

Urmează ca în cursul săptămânii viitoare să fie făcută şi necropsia.

LaRepublicca.it

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean dat în urmărire națională după ce a încălcat controlul judiciar! (Foto)

astăzi, 10:34
6

Născut în localitatea Todireni, județul Botoșani, bărbatul în vârstă de 62 de ani este dat în urmărire națională.În prezent, Mihai Bălan domiciliază î...

Conferințele Institutului ”A. D. Xenopol” revin la Botoșani!

astăzi, 10:06
32

Cu prilejul unui inedit demers inițiat în 2023, seria de evenimente „De la istoria universală la istoria locală. Conferințele Institutului «A.D. Xenopol» la Botoșani&rdquo...

După o noapte petrecută în pădure, bunica Viorica a fost găsită. Ce le-a povestit polițiștilor!

astăzi, 08:54
490

Polițiștii botoșăneni, cu sprijinul polițiștilor de frontieră, al pompierilor și al jandarmilor, au reușit să o găsească pe femeia de 79 de ani.Peste 70 de polițiști, pompieri, janda...